Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo’dan sonra Esra Bilgiç bomba bir anlaşma yaptı, peki Murat Yıldırım ne yaptı?

Ramo’dan sonra Esra Bilgiç bomba bir anlaşma yaptı, peki Murat Yıldırım ne yaptı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Show TV ekranında Cuma akşamları yayınlanan ve iyi de reyting alan Ramo dizisinde Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç buluşması hayranlarını çok memnun etmişti. Birbirlerine çok yakıştırılan ikili, çok iyi bir dizi çifti olarak hafızalara ve birçok dizi hayranının da kalbine yerleşti.

Ramo dizisinin ani final kararı ve ekrandan silinmesi izleyicileri bir hayli üzmüştü. Ancak Ramo’nun finalinden hemen sonra Esra Bilgiç ile ilgili bomba bir gelişme yaşandı. Gelecek sezon Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan Kanunsuz Topraklar isimli dizide güzel oyuncunun Uğur Güneş ile partner olacağı ortaya çıktı. 1940’lı yıllarda Zonguldak’taki maden ocaklarında geçen hikayenin heyecanı Esra Bilgiç hayranlarını sardı.

Peki Murat Yıldırım bu süreçte ne yaptı? Birçok teklif alan Yıldırım, Ramo’da çok iyi bir çıkış ortaya koymuştu. 3-4 yıl dizilere ara veren Kim Milyoner Olmak İster yarışmasından Ramo için ayrılan Yıldırım, şimdilerde dinlenmeyi tercih ediyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre de oyuncu henüz bir proje için anlaşma yapmış değil. Hayranları Murat Yıldırım’dan da yeni sezonda bir dizi projesi beklediklerini sosyal medyada ifade ediyor.

Gelen senaryoları titizlikle okuyan Yıldırım, bakalım yeni dönemde televizyon ekranında olmaya devam edecek mi? Gelişmeleri aktarmayı sürdüreceğiz.