Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisi setini sevince boğan haber!

Sadakatsiz dizisi setini sevince boğan haber!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Sadakatsiz dizisinde sezon finali için son 5 bölümün kaldığını Özge Özder bir röportajında aktarmıştı. Haziran başında yaz arası vermesi beklenen Kanal D dizisinde bir başka meraklı bekleyiş daha vardı.

Dizi ekibi Haluk Güçlü karakterine hayat veren Burak Sergen’in koronavirüse yakalanması ve hastanede zorlu bir süreç geçirmekte olmasının hüznünü yaşıyordu. Burak Sergen yoğun bakıma alınmış ve entübe edilmek durumunda kalmıştı. Ancak ünlü oyuncu ile ilgili gelişmeler olumlu ve haberler güzel…

İlk olarak oğlu babasının entübeden çıktığını açıklayarak geçtiğimiz günlerde sevindiren gelişmeyi haber vermişti. Gazeteci Birsen Altuntaş aldığı kulis bilgisini aktardı.12 Nisan’dan bu yana hastanede bulunan Burak Sergen’in tedavisinde iyi gelişmeler var.

Sadakatsiz dizisi setini sevince boğan haber! 2

Sadakatsiz dizi ekibinin ve hayranlarının güzel haberlerini beklediği Burak Sergen, iyiye gidiyor ve yoğun bakımdan normal odaya alındı.

Oyuncunun bu koronavirüs sorununu büyük zorluklarla da olsa atlatmakta olduğuna işaret eden bu gelişme Sadakatsiz dizi ekibini de sevince boğdu. Henüz kimsenin ziyaretine izin verilmeyen Burak Sergen’in önümüzdeki hafta taburcu edilmesinin beklendiği de gelen bilgiler arasında.