Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan, Ada Masalı’ndan önce başka bir dizide görünecek!

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan, Ada Masalı’ndan önce başka bir dizide görünecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranlarında yeni dönem başlıyor. Bir sezon bitiyor ve yaz aylarıyla birlikte yeni bir dönemin kapıları aralanıyor… Yeni dizileri de izleyiciler heyecanla bekliyor. Bu dizilerden birisi de Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisini başrolde buluşturan Ada Masalı isimli yeni dizi çalışması oldu.

Star TV ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi için iddialı bir kadro kuruldu. Ekip yoğun bir şekilde hazırlıklarını sürdürüyor. Alp Navruz, uzun ve titiz bir çalışmadan sonra Ada Masalı dizisinde başrolde yer almayı kabul etti. Yani hikaye sağlam, bunu Alp Navruz’u tanıyanlar iyi bilir. Hikayenin sağlam olmadığı hiçbir teklifi kabul etmez.

Arıza dizisinden sonra Ayça Ayşin Turan hayranlarının da yeni rol heyecanı yüksek. Yani Ada Masalı dizisi büyük bir merak uyandırdı, ilgi şimdiden fazla.

Alp Navruz, Ayça Ayşin Turan ve Beyti Engin yeni dizileri için çalışırken bir de ilginç bir gelişme yaşandı. Bu üçlü Ada Masalı’ndan önce Pazar akşamları Star TV ekranında yayınlanmakta olan Menajerimi Ara dizisine konuk oyuncu olarak gelecek.

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ın Star TV ekranındaki bu tek bölümlük buluşmasında uyumlarını görebileceğimiz sahneler de olursa çok dikkat çekecektir. Her iki dizi de Ay Yapım imzalı ve Ada Masalı da Star TV’de yayınlanacak…