Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo’nun önce fidanını kırdılar, şimdi de gülünü mü solduracaklar?

Ramo’nun önce fidanını kırdılar, şimdi de gülünü mü solduracaklar?

tarafından ker_def

Show TV’nin sevilen dizisi, BKM imzalı Ramo’nun merakla beklenen 32. bölüm tanıtımı yayınlandı. Sibel’in öldüğüne inanmayan Ramo’nun öfkeli hali dikkat çekerken, yapacağı hamleler heyecanla bekleniyor. Bir önceki bölümde hastanede yaşanan patlamada öldüğü sanılan Sibel karakterinin yaşadığını izleyiciler de tahmin ediyor. Ramo’nun da öldüğüne inanmadığı Sibel konusunda bir süre senaryo oyunları izleyeceğiz gibi duruyor.

Ramo’nun yengesi Fidan’ı koparttılar ama izleyicilerin düşüncesine göre “Gülüm” diye seslendiği Sibel’in ondan alamayacaklar. Senaristlerin bir oyunu olarak değerlendirilen bu Sibel meselesinde yaşanacakların dizinin hikayesini daha da heyecanlı hale getirdiği de bir gerçek. İzleyici net olarak en olduğunu bilemiyor ve kuşkuya düşüyor. Esra Bilgiç’ten bir veda mesajı gelmediğine göre de dizide Sibel gerçeği yakında ortaya çıkacaktır. İşte Ramo dizisinin 12 Şubat Cuma günü yayınlanacak olan 32. bölümünden ilk fragman:

Yapımcılığını BKM’nin, yönetmenliğini M.Çağatay Tosun’un, senaristliğini Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan’ın üstlendiği, Murat Yıldırım’ın ‘Ramo’ karakterine hayat verdiği Ramo’da; Esra Bilgiç, İlker Aksum, Mehmet Yılmaz Ak, Devrim Özkan, Mustafa Yıldıran, Efsane Odağ gibi oyuncular yer alıyor.

Ramo, Cuma akşamı saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!

Ramo'nun önce fidanını kırdılar, şimdi de gülünü mü solduracaklar? 2

RAMO’NUN 31.BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Ramo ve Sibel’in düğününe yapılan saldırıdan sonra Sibel, ağır yaralı şekilde hastaneye kaldırıldı. Çok kan kaybeden Sibel’in yaşaması için acil kan bulunması gerekiyordu. Aranan kanı bulmak için yalnızca 2 saati olan Ramo büyük bir çaba gösterirken, Mazhar’dan aldığı bir bilgiyle başka bir zor durumun içine düştü. Sibel için aranan kanın Nehir’de olduğu ortaya çıktı. Nehir’in ise Sibel’e kan vermek için Ramo’ya tek bir şartı vardı; kanına karşılık Ramo’nun kendi canını vermesi. Nehir ile anlaşma yapan Ramo, düğün gününde olanların sorumlusunu bulmak için harekete geçti. Saldırıyı Korkut’un yaptığını öğrendikten sonra, Mazhar’dan tüm masayı toplamasını istedi.

Toplantıda Ramo, Korkut’tan hesap sorarken, Korkut’un da elinde Ramo’ya karşı kullanabileceği büyük bir kozu vardı. Korkut, Taner’i öldürenin Ramo olduğunu söyleyerek büyük bir bomba patlattı. Mazhar artık Ramo’ya karşı büyük bir öfke duyuyordu. Ramo, Nehir’e verdiği sözü tutarak canını vermek için karşısına çıktı ancak Nehir, tetiği çekemedi. Yaralı halde hastanede yatan Sibel’e ise tuzak kuruldu. Hemşire ve hasta bakıcı kılığında odaya giren iki kişi, Sibel’i bayılttıktan sonra odaya bomba yerleştirdi. Patlama sonrasında sevdiği kadını kaybetmenin acısıyla sarsılan Ramo, izleyicileri de derinden etkilemeyi başardı. Tüm bu yaşananlara kimin sebep olduğu ve bundan sonra Ramo’nun neler yapacağı merak uyandırdı.