Ana sayfa Dizi Haberleri Masumiyet dizisinde Deniz Çakır ve Hülya Avşar’ın yeni imajları ile tüm oyuncu kadrosu belli oldu

Masumiyet dizisinde Deniz Çakır ve Hülya Avşar’ın yeni imajları ile tüm oyuncu kadrosu belli oldu

tarafından ker_def

Yapımını Gold Film, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ömür Atay’ın oturduğu, öykü ve senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı “Masumiyet” dizisinin merakla beklenen ilk görüntüleri izleyiciyle buluştu.

Dizinin fragmanına yansıyan ünlü oyuncuların yeni imajları dikkatlerden kaçmadı. Deniz Çakır’ın kahküllü saçları hayranlarından ilgi gördü… Hülya Avşar ise sert bir kadın imajıyla dikkat çekti. Avşar, daha önceki röportajında karakteri izleyicileri ya çok seveceğini ya da nefret edeceğini söylemişti.

Masumiyet dizisinde Deniz Çakır ve Hülya Avşar'ın yeni imajları ile tüm oyuncu kadrosu belli oldu 3

Masumiyet dizisinin tüm oyuncu kadrosu da belli oldu. Dizinin başrollerini Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır gibi birbirinden sevilen oyuncular paylaşırken onlara Serkay Tütüncü, İlayda Alişan, Deniz Işın, Selen Uçer, Tolga Güleç, Neslihan Arslan, Asena Tuğal, Ertuğrul Postoğlu, Alayça Öztürk Gidişli, Kimya Gökçe Aytaç, Gizem Ergün, Asena Keskinci, Ozan Kaya Oktu, Adin Külçe, Almina Günaydın ve Rüçhan Çalışkur gibi başarılı isimler de eşlik ediyor.

Masumiyet dizisinde Deniz Çakır ve Hülya Avşar'ın yeni imajları ile tüm oyuncu kadrosu belli oldu 4

İddialı oyuncu kadrosuyla adından sıkça söz ettiren dizide; Evli ve iki çocuk annesi Bahar’ın (Deniz Çakır) hayatı, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla değişir.

Kızı Ela’nın (İlayda Alişan) ilk aşkı, yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronudur. Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışan Bahar, ne yapsa da olacakların önüne geçemez.

Bahar ve ailesinin hayatı, Ela’nın 19. yaş gününde sonsuza kadar değişir.