Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo’nun starları Esra Bilgiç ile Murat Yıldırım gönüllerde yara olarak kaldı!

Ramo’nun starları Esra Bilgiç ile Murat Yıldırım gönüllerde yara olarak kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Show TV’nin yeni stratejisine kurban giden Ramo dizisi, iyi reytingler almasına, güçlü bir izleyici kitlesine sahip olmasına rağmen ekran ömrünü sürdürmeyi başaramadı.

Yeni dizilerle ekranını tamamen yenilemek isteyen Show TV’nin 40. bölüm itibari ile final kararı alması, Ramo hayranlarını çok üzdü. Bir süredir sosyal medyada isyanlarını dile getiren takipçiler böyle bir dizinin her şey olumlu iken neden bitirildiğini anlayamadıklarını belirten ifadeler kullanıyor.

Ramo, aksiyonu bol bir diziydi. Oyuncular çekimlerde bir hayli zorlanıyordu. Ekip de yoğun bir şekilde çalışmaktaydı. İzleyiciler ise bu emeklerin farkındaydı ve ikinci sezon başından itibaren tutuklu kaldıkları Ramo’yu hiç bırakmadılar. Cuma akşamlarının iyi sonuçlar alan dizisinin final kararı işte bu yüzden herkesi şaşırttı.

Ramo dizisinin takipçileri Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç ikilisinin bu projede yarım kaldığını düşünüyor. Son yılların en iyi dizi çiftlerinden birisinin Ramo ile Sibel olduğunu belirten izleyiciler, “Umarız başka bir projede tekrar görüşürüz” diyerek de ikilinin yeniden bir araya gelmesini çok arzu ettiklerini dile getiren yorumlar bıraktı.

Esra Bilgiç ile Murat Yıldırım da veda pozlarını sosyal medyadan paylaştı. Yıldırım, “Oyunculuğunla her seferinde Ramo’yu izlemesini daha keyifli hale getirdiğin için teşekkürler” diyerek rol arkadaşını onore etti.

Ramo'nun starları Esra Bilgiç ile Murat Yıldırım gönüllerde yara olarak kaldı! 7

Bu uyumu çok beğendiklerini ifade eden dizi hayranları, yeniden partner olurlar ise yarım kalan bu dizi çiftine ancak doyabileceklerini ifade eden duygu dolu yorumlar yapıyor.

Sosyal medyada ikilinin veda pozları Ramo hayranlarını bir hayli duygulandırdı. “Yapımcılar bu uyumu görün, lütfen tekrar partner olsunlar” diye yorum bırakan izleyiciler, sosyal medyada Ramo’ya yönelik birçok olumlu yorum yaptı.