Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’in güçlü ismi, Kore dizisi My Mister uyarlaması ile şaşırtmaya geliyor!

İstanbullu Gelin’in güçlü ismi, Kore dizisi My Mister uyarlaması ile şaşırtmaya geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damgasını vuran yapımlardan birisi de kuşkusuz İstanbullu Gelin’dir… Özcan Deniz ve Aslı Enver ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, 3 Mart 2017 tarihinde ekranda izleyici ile buluştu. Toplam 3 sezon süren dizi 31 Mayıs 2019’da final yapmasından sonra bile çok konuşuldu.

İstanbullu Gelin’i bu kadar etkileyici yapan şey ise hikayesiydi… Dizinin bu kadar güçlü hikayesini yazan kişi ise Deniz Akçay’dan başkası değildi… Akçay, 2004 yılından bu yana senaristlik yapıyor. Hayat Bilgisi, Ömre Bedel, Bitmeyen Şarkı, Dila Hanım, Bana Sevmeyi Anlat gibi projelerde de yer aldı…

İstanbullu Gelin'in güçlü ismi, Kore dizisi My Mister uyarlaması ile şaşırtmaya geliyor! 10

En son İstanbullu Gelin’in senaristliğin yapan Deniz Akçay’ın elinde şimdi yeni bir dizi işi var. OJO Pictures imzalı yeni dizi bir uyarlama olacak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, My Mister isimli dizini uyarlamasının üzerinde çalışan Deniz Akçay’ın yine iyi bir iş çıkaracağından kimsenin şüphesi yok.

Netflix’te yayınlanan en iyi Güney Kore dizilerinden birisi olarak tanımlanan My Mister, orta yaşa hitap eden bir yapım olarak öne çıkmıştı. İzleyenlerin tüm duyguları görebildiğini söyledikleri bir diziydi. Kardeşlik, dostluk, fedakarlık, aldatma, ön yargı gibi duyguların yoğun olarak hissedildiği bir Kore dizisi.

İstanbullu Gelin'in güçlü ismi, Kore dizisi My Mister uyarlaması ile şaşırtmaya geliyor! 11

Bir izleyici, “Dizinin dramla harmanlanmış yer yer boğucu, soğuk, karanlık havası çok etkileyici” yorumunda bulunmuş…

Bir başka izleyici ise “İyiliğin ve iyi olmanın dini, dili, cinsiyeti, milliyeti yok. iyi insanlar var olsun ve toplumda değer görsün” diye yazıyor.

Çok sakin ve dingin bir dizi olarak da ifade edilen My Mister’de birçok izleyici kendinden bir parça bulmuştu.

Bakalım dizinin Türk uyarlaması da bu etkileri yaratabilecek mi?