Ana sayfa Dizi Haberleri Off ki ne of! Son Yaz dizisi vites yükseltti, yeni sır ve yeni karakter şaşkınlığı

Off ki ne of! Son Yaz dizisi vites yükseltti, yeni sır ve yeni karakter şaşkınlığı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Son Yaz dizisinin izleyicileri her bölümü büyük bir heyecan ile bekliyor… Hem oyunculuk performansları bir harika hem de hikaye o kadar akıcı bir şekilde ilerliyor ki, her yeni bölüm izleyicileri merakta bırakan birçok detay ortaya çıkıyor.

20 yıl boyuncu içinde sırrını Canan’dan saklayan Savcı Selim’in geçmişi bir bir ortaya ortaya çıkıyor… Babasının bir suçlu olduğunu söyleyen Selim, bunu herkesten gizlemiş… Canan ile Selim yakınlaşması farklı bir boyuta doğru ilerlerken, Akgün için de hikaye adeta yeni başlıyor…

Akgün’ün bir ağabeyinin olduğu ortaya çıkmıştı. İşte o ağabey 16. bölümde yüzünü gösterecek. Arıza dizisinde Burak karakteri ile çok başarılı bir psikopat karakter ortaya koyan Olgun Toker, şimdi de Son Yaz dizisine geliyor.

Off ki ne of! Son Yaz dizisi vites yükseltti, yeni sır ve yeni karakter şaşkınlığı 7

Yine aykırı bir karakter ile izleyicileri şaşırtacak olan Olgun Toker’in diziye katılması hayranlarını çok mutlu etti.

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Son Yaz, 16 Nisan Cuma günü yani bu akşam 16.bölümüyle yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünden yeni fragman paylaşıldı.

Yağmur, artık Akgün’den geçmiş ile savaşmasını bir kenara bırakmasını ve kendisi ile bir geleceğe doğru yürümesini istiyor. Bakalım Akgün bunu başarabilecek mi?

Akgün ile ağabeyi arasında nasıl bir ilişki yaşanacak? Yeni bölümde ilk detaylar ortaya çıkacaktır.

İşte Son Yaz dizisinin 16.bölümünden 2. fragman: