Ana sayfa Dizi Fragmanları Reyting rekortmeni Teşkilat dizisinde beklenmedik yeni karar!

Reyting rekortmeni Teşkilat dizisinde beklenmedik yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle 4 haftadır buluşmakta olan Teşkilat dizisinin büyüsü milyonlarca izleyiciyi sardı.. Kimi detaycı eleştiriler yapılsa da verdiği mesajlar bakımından etkinliğini sergileyen dizinin geniş bir hayran kitlesi oluştu… Pazar akşamları diğer dizilerin adeta kabusu olan Teşkilat, her kategoriden izleyiciyi ekrana taşıyarak reytinglerde birincilik elde etmek konusunda sıkıntı yaşamıyor.

Teşkilat dizisinin 4 Nisan Pazar günü yayınlanacak olan 5. yeni bölümü de yine güçlü aksiyon sahneleri ile geliyor. Berlin’de operasyon yapan ekipten Hulki karakterinin başı dertte. Nihat Altınkaya’nın canlandırdığı Hulki yakalanıyor ve onu kurtarmak için de ekibin etkili bir plan yapması şartı. Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul ve Mesut Akusta’nın başrollerinde yer aldığı dizide, Serdar’ın Ceren’e evlilik teklif etmesi herkesi fazlasıyla şaşırtacak.

Serdar’ın Ceren’e yapacağı evlilik teklifi beklenmedik bir karar olarak öne çıkıyor. Bu kararın sonrasında Ceren’in ne yanıt vereceği, ikili arasında neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Ceren, açığa çıktığını anlayabilecek mi? Serdar onu kandırmaya devam edebilecek mi? Bu gibi sorular öne çıkıyor.

Başkan, “Başarısızlığı aklımdan bile geçirmiyorum” diyerek ekibe mutlaka görevlerini tamamlamaları gerektiğini aktarıyor. Ancak bu sefer operasyonda bir fark var. Serdar değil liderliği Zehra alıyor… Teşkilat dizisinin 5. bölümü Berlin’de Türklere yönelik saldırıları önleme ve ardından da düşmanın eline düşen Hulki’yi kurtarma üzerine yine aksiyon dolu sahnelerle geliyor.

İşte 4 Nisan Pazar günü yayınlanacak olan Teşkilat dizisinin 5. bölüm fragmanı: