Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Kıbrıs iddialı reyting başlangıcı yaptı ama Bir Zamanlar Çukurova’dan bir şey kopartamadı!

Bir Zamanlar Kıbrıs iddialı reyting başlangıcı yaptı ama Bir Zamanlar Çukurova’dan bir şey kopartamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları artık müthiş bir dizi rekabetinin yaşanacağı biliniyor. Dün akşam ilk kez yayınlanan TRT1 dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs, büyük acıların yaşandığı 1963 yılından başlayan hikayesi ile izleyicileri derinden etkiledi. Kıbrıs Türk halkının yaşadığı büyük zulüm ve EOKA militanlarının zalimliklerinin ekrana getirildiği dizinin ilk bölümünün reytingleri de çok merak ediliyordu.

Reyting sonuçları ortaya çıktı. Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi iyi bir ekran başlangıcına imzasını attı. TRT1’in diğer dizileri gibi yine ilk bölüm açılışını gayet iyi yapan dizi, perşembenin bir numaralı dizisi Bir Zamanlar Çukurova’dan ise pek de bir şey kopartamadı. atv izleyicisi yapıma sahip çıktı ve yine tüm kategorilerde birincilik elde etmesini sağladı.

Bir Zamanlar Kıbrıs ise AB grubunda günü ikinci sırada tamamlayarak Mucize Doktor’dan bu kategoride ikinciliği almış oldu. Dizi ABC1 kategorisinde ise günü üçüncü sırada tamamladı ve yine Mucize Doktor’u geçti. Totalde ise TRT1 dizisinin günü 6. olarak bitirdiği ve Mucize Doktor’un gerisinde kaldığını belirtelim.

Mucize Doktor dizisinin artık perşembe akşamları en çok izlenen 3. dizi konumuna doğru itilmeye başlandığını da gözlemliyoruz… Ancak 8 Nisan Perşembe akşamı bu denkleme Camdaki Kız isimli Kanal D dizisi de katılacak. Böylece reyting tablosu bir kez daha değişecek.

Fox TV’nin Mucize Doktor dizisinin total ve ABC1 kategorilerinde gerileme yaşaması, AB’de de kayıplarının bulunması ilk dikkat çeken detay…

Alev Alev dizisinin geçen haftaya göre düşüş yaşadığı gözlemlenirken, Show TV dizisinin tüm kategorilerde ilk 10’da yer alması da dikkat çekti. Star TV’nin Akrep dizisinin de büyük bir reyting sorunu yaşadığı gözlemleniyor.

İşte 1 Nisan Perşembe akşamı yayınlanan programlar içinde ilk 10 listesi:

Bir Zamanlar Kıbrıs iddialı reyting başlangıcı yaptı ama Bir Zamanlar Çukurova'dan bir şey kopartamadı! 7