Ana sayfa Dizi Fragmanları Reyting sorunu yaşayan Yalancı dizisi için Show TV ilk kararını verdi!

Reyting sorunu yaşayan Yalancı dizisi için Show TV ilk kararını verdi!

tarafından ker_def

Show TV ekranlarında yeni sezonun en iddialı dizilerinden birisi olarak sunulan Yalancı, hikaye olarak gerilimi yüksek bir yapım oldu. Ancak reytingler noktasında dizinin iddiasının sönük kaldığı ve bir türlü durumu toparlayamadığını görmekteyiz. Salih Bademci ve Burçin Terzioğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin ilk 5 bölümü ortalamanın altında gerçekleşen reytingler nedeniyle sıkıntılı bir süreci işaret ediyor.

AB grubunda ortalama reytingler ile Cuma akşamları ikincilik elde edebilen dizi, Kırmızı Oda’dan sonra en çok izlenen program konumunda… Ancak hem tüm kişiler hem de ABC1 gruplarında izleyici ilgisi düşük geliyor. Dizi bir türlü toparlayamadığı için de Show TV’nin ikilemde kaldığını söyleyebiliriz. Yalancı dizisi için kanalın ilk kararı devam etme ve daha fazla tanıtım yaparak izleyici sayısını artırma yönünde oldu.

Altıncı yeni bölüm merakla bekleniyor. Şayet AB kategorisinde dizi yerini korumayı sürdürür ise Show TV’nin Yalancı’yı sorunlarına rağmen taşımasını beklemek daha doğru olacaktır. Peki yeni bölümde neler olacak?

Show TV’nin Süreç Film imzalı dizisi Yalancı’nın yeni bölümünden heyecan dolu ikinci tanıtım yayınlandı. Mehmet Emir’in Deniz’e “Bu oyunu seninle oynamak gerçekten çok keyifli” dediği tanıtımda Deniz büyük bir öfke patlaması yaşıyor. Deniz’in Mehmet Emir’le ilgili bir şey bulduğunu söylemesi merak uyandırırken Görkem’le beraber nasıl bir plan yapacakları heyecanla bekleniyor. Deniz ve Okay’ın Yasemin’e gösterdiği tepki ise dikkat çekiyor.

Yönetmenliğini başarılı isim Hülya Gezer’in yaptığı, senaryosunu Yazıhane ekibinin kaleme aldığı Yalancı dizisinin başrollerinde Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak yer alıyor.

Dizinin diğer oyuncu kadrosu şöyle: İmer Özgün, Murat Kılıç, Serkan Tınmaz, Efsane Odağ, Fatih Berk Şahin, Emir Çubukçu, Öyküsu Özyürek, Ozan Ayhan, Gizem Erman Soysaldı, Mesut Yılmaz, Doğa Karakaş, Sema Çeyrekbaşı, Özgür Şahin.

“Yalancı” yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!