Ana sayfa Sosyal Medya Bizim Hikaye’nin uğuru Hazal Kaya’ya Misafir dizisinde jest oldu!

Bizim Hikaye’nin uğuru Hazal Kaya’ya Misafir dizisinde jest oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Kaya, televizyon ekranına yeni dizi Misafir ile dönüş yapacak. Oyuncu, Buğra Gülsoy ve Ozan Doğulu ile başrolü paylaşıyor… Misafir dizisinin yayın tarihi de 4 Kasım Perşembe olarak duyuruldu. Hazal Kaya için perşembe günleri uğurlu gün olarak ifade ediliyor.

Hazal Kaya açısından dizi için seçilen güne bakacak olursak, oyuncunun bir önceki dizisi yine Fox TV ekranındaydı. Bizim Hikaye’de Burak Deniz ile başrolü paylaşan oyuncu, çok iyi bir performans sergilemişti. 14 Eylül 2017’de başlayan Bizim Hikaye, 7 Haziran 2018 tarihinde sona erdi ve perşembe akşamlarının en iyi dizilerinden birisi oldu. İzleyicileri derinden etkileyen dizinin hala akıllarda kaldığını belirtmek lazım. Bu dizi sonrasında televizyona uzun süre ara veren Hazal Kaya, yeniden ekrana dönüş yaptı.

Fox TV ise Hazal Kaya için adeta uğurlu gün olarak ifade edilebilecek olan perşembe günlerini yayın için tercih etti. 4 Kasım Perşembe akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Misafir dizisinin dengeleri fazlası ile değiştirmesi bekleniyor… Dizinin çok ilginç bir hikayesi var ve daha ilk fragman bile izleyicileri fazlası ile etkiledi.

Travmatik bir çocukluk geçirmiş olan genç bir kadınla, eşini yeni kaybetmiş üç çocuklu bir adamın umut dolu karşılaşması izleyicilere hemen Bizim Hikaye’de oluşturulan sevgi dolu ortamı hatırlattı.

Dizi hayranları benzer bir ortamın yeni dizinin ilk fragmanında gördüklerini belirten yorumlar yapıyor. Hazal Kaya’nın geri dönüşü izleyicileri çok mutlu ederken, psikolojik sahneleri bir hayli fazla olacağı anlaşılan Misafir dizisinin hikayesi de merakı artırdı.

Bir Zamanlar Çukurova, Barbaroslar, Camdaki Kız gibi üç önemli dizinin müthiş bir reyting yarışı yaşadığı Perşembe günleri, Misafir ile birlikte izleyiciler çok ilginç bir dizi yarışına tanıklık edecek.