Ana sayfa Sosyal Medya Ekin Mert Daymaz ilk sinema filminde izleyiciyi bir hayli gerecek gibi görünüyor!..

Ekin Mert Daymaz ilk sinema filminde izleyiciyi bir hayli gerecek gibi görünüyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yakışıklı oyuncu Ekin Mert Daymaz ilk sinema filmi deneyimi olan Obsesyon’daki karakteriyle çok şaşırtacak.

Oyuncunun baş rolünü Ege Kökenli’yle paylaştığı Obsesyon’un çekimleri tamamlandı. Çilek Kokusu’yla kariyerinin çıkışını yapan Ağlama Anne, Payitaht Abdülhamid, Savaşçı gibi dizilerde rol alan Ekin Mert Daymaz çok yakında yeni filmiyle hayranlarının karşısında olacak.

En son Savaşçı dizisinde kısa süreliğine yer alan Daymaz’ın ilk filmi Obsesyon’un çekimleri tamamlandı, montaj aşamasına geçildi.

Ekin Mert Daymaz filmdeki karakterini instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Filmin konusuyla ilgili bir açıklama yok ancak adından ve Ekin Mert Daymaz’ın paylaşımından anlaşıldığı kadarıyla gerilim türü bir film olacak.

Ekin Mert Daymaz ilk sinema filminde izleyiciyi bir hayli gerecek gibi görünüyor!.. 7

Oyuncunun paylaşımı merak uyandırdı ve kısa sürede yüzlerce yorum aldı. NE Film tarafından çekilen Obsesyon’un yönetmen koltuğunda Eray Altay oturuyor. Filmin çekimleri İstanbul’un farklı semtlerinde gerçekleştirildi ve yaklaşık üç hafta sürdü.

Oyuncu kadrosunda Sarp Can Köroğlu ile Burcu Karakaya’nın da yer aldığı filmde Ekin Mert Daymaz ve Ege Kökenli’nin nasıl bir çift olacağı da büyük merak konusu. Film özellikle Ekin Mert Daymaz hayranları tarafından dört gözle bekleniyor.