Ana sayfa Dizi Haberleri Reytinglerde büyük düşüş yaşayan Camdaki Kız’da çözüm yolu çok belli!

Reytinglerde büyük düşüş yaşayan Camdaki Kız’da çözüm yolu çok belli!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / detay – Kanal D’nin geçen kış sezonunda büyük bir iddiayla ekrana getirdiği Camdaki Kız dizisi ekrana geldiği ilk günden itibaren reytinglerde birincilikten inmedi. Ancak ikinci sezonun ortasında bir anda her şey değişiverdi. Peki reytinglerde hızlı bir düşüşün yaşandığı Camdaki Kız’ı kurtaracak formül ne?

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı eserinden uyarlanan Camdaki Kız dizisi geçen kış sezonunda ekrana geldiğinde fırtınalar estirmişti. Çarpıcı hikayesi ve karakterleriyle dizi zirveye yerleşmiş neredeye sezon boyunca inmemişti.

Camdaki Kız ikinci sezona da çok hızlı başladı. Haftalarca reyting sıralamasında birinciliği elden bırakmadı. Ancak dokuzuncu bölüme gelindiğinde işin rengi değişmeye başladı. Reytingleri yavaş yavaş düşmeye başlayan dizi sıralamada da geriye düşmeye başladı.

Reytinglerde büyük düşüş yaşayan Camdaki Kız'da çözüm yolu çok belli! 8

Perşembe akşamları Fox TV’de yayınlanan Mahkum dizisi Masumlar Apartmanı’na kelimenin tam anlamıyla büyük darbeyi indirdi. Her bölümüyle büyük heyecan yaratan Mahkum dizisi reytinglerde birinciliği ele geçirdi, Camdaki Kız’ın da puanlarının hızla düşmesine yol açtı.

Geçen hafta Camdaki Kız’ın reyting puanı o kadar kötüydü ki, büyük iddiayla gelmesine rağmen düşük reytingleriyle tam bir hayal kırıklığı olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin bile gerisine düşmüştü.

Peki böylesine şaşırtıcı bir düşüş yaşayan Camdaki Kız nasıl kurtulur? Bunun için izleyicilerin şikayetlerine bakmak yeterli. İzleyici artık Burcu Biricik’in canlandırdığı Nalan’ın annesi ve diğerleri tarafından sürekli ezilmesinden ve bu sarmaldan bir türlü çıkamamasından çok sıkıldı ve bu sıkıntısını her fırsatta sosyal medyada dile getiriyor.

Reytinglerde büyük düşüş yaşayan Camdaki Kız'da çözüm yolu çok belli! 9

Camdaki Kız romanı aslında iki bölümden oluşuyor. İlk bölümde bugüne kadar izlediklerimiz gerçekleşiyor. İkinci bölümde ise Nalan yaşadıklarının ağırlığına dayanamayarak kendisine yakınlık gösteren Hayri’ye aşık oluyor ve onun peşinden gidiyor. Onca şatafatlı hayattan sonra gecekonduda yaşayan bir adamın kuması oluyor.

Cihangir Ceyhan’ın canlandırdığı Hayri karakteri diziye ikinci sezonun başında girdi. Ve bu giriş izleyicide büyük bir heyecan yarattı. Dolayısıyla izleyiciler artık Nalan’ın yeter diyerek tüm hayatı geride bırakacağını umdu.

Ancak umulan bir türlü gerçekleşemedi. İkinci sezon başlayalı neredeyse dört ay oldu ama Camdaki Kız’ın hikayesi sakız gibi uzadı, yeni hikayeye geçiş bir türlü başlamadı. Bu da artık izleyiciyi usandırdı, hatta çok sevilen Nalan’ın ezikliği sinir bozmaya başladı.

Dolayısıyla Camdaki Kız senaristlerinin hızlıca harekete geçip hikayenin ikinci etabına başlaması gerekiyor. Aksi takdirde izleyiciler Camdaki Kız’ı birer birer terk etmeye devam edecek.