Ana sayfa Dizi Haberleri Reytinglerde Kefaret iyi tutundu, Menajerimi Ara güç kaybetti, Arıza sıkıntıda!

Reytinglerde Kefaret iyi tutundu, Menajerimi Ara güç kaybetti, Arıza sıkıntıda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Pazar akşamları artık reyting tablosunda farklı bir denklem oluştu ve bundan sonra da değişmesi zor görünüyor… 7 Mart Pazar akşamı ilk bölümü yayınlanan TRT1’in Teşkilat isimli dizisi çok başarılı sonuçlar elde etti. Dizi iki haneli oranlar ile tüm kategorilerin biricisi olarak “mekanın sahibi geldi” sözünü hatırlattı.

Tüm kategorilerde izleyicileri adeta mıknatıs gibi çeken TRT1 dizi, diğer yapımların ise güç kaybetmesine neden oldu. Fox TV ekranında başarılı bir şekilde yoluna devam eden Kefaret dizisinin bundan en az etkilenen yapım olması da dikkat çekti.

Kefaret özellikle tüm kişiler ve ABC1 gruplarında çok iyi sonuçlar alabiliyordu. Bunun devam ettiğini görüyoruz. AB grubunda da dizi yine fena sayılmayacak seviyeleri koruyor. Teşkilat’ın gelişinden en az etkilenen pazar dizisi net olarak Keferat gibi görünüyor….

Menajerimi Ara dizisi AB grubunda fena sayılmayan reytingler alıyordu. Hatta bazı zamanlarda günün en çok izlenen dizisi de olabiliyordu. Dizinin AB’de yine tutunduğu ama güç kaybı yaşadığı dün akşamki sonuçlar yansıdı. Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında ise daha önceden de olduğu gibi düşük seyreden dizi, AB’de günü 4. tamamlayarak Star TV’yi sevindirdi.

Show TV’nin Arıza dizisi ise günün en çok izlenen dizisi olma konusunda Kefaret ile yarış halindeydi. Ancak dün akşam Arıza’nın tüm kategorilerde önemli bir kayıp yaşadığı görüldü. Dizi tüm kişilerde tutundu belki ama AB ve ABC1’de düşüş fazla oldu.

Tüm kişilerde günü 7. sırada bitiren Arıza, AB’de 9. olurken, ABC1’de ise 8. sırada bulunuyor.
Teşkilat’ın gelişinden en olumsuz etkilenen yapım Arıza oldu. Dizinin gelecek hafta reytinglerini toparlama ihtimali, daha fazla düşüş yaşama ihtimalinden yüksek.

atv’nin Hercai dizisi ise tüm kişilerde tutunabilen bir yapımdı ama dün akşam gelen sonuçlar bu noktada da ciddi kayıplar yaşadığını, gün değişikliğinin diziyi adeta erken finale götürdüğü görülüyor… AB ve ABC1’de ise dizi o kadar düşük oranlar almaya başladı ki, AB’de 36. olması bunu anlatmaya yetiyor.

İşte 7 Mart Pazar akşamı yayınlanan programlar içinde ilk 10 listesi:

Reytinglerde Kefaret iyi tutundu, Menajerimi Ara güç kaybetti, Arıza sıkıntıda! 12