Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisi gelir gelmez Arıza’ya çelme taktı!

Teşkilat dizisi gelir gelmez Arıza’ya çelme taktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamlarının yeni TRT1 dizisi Teşkilat’ın gelişinin en çok da Arıza dizisini etkileyeceği tahminlerimiz doğru çıktı. Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın başrollerinde yer aldığı Show TV dizisi, bu sezonun başarılı işlerinden birisi olarak öne çıkmıştı.

Dizi çok iyi reytinglerle yoluna devam ediyordu. Son haftalarda bir miktar düşüşler olsa da yine de güçlü hikayesi ve etkiyici oyunculuk performansları ile başarılı sonuçlar elde eden dizi, şimdiye kadar iyi bir dönem geçirdi.

Dün akşam yayınlanan 25.bölüm ise farklı bir durumun oluşmaya başlayacağını ifade ediyor. TRT1 ekranında aksiyon yapımı olan Teşkilat tam da Arıza dizisini izleyenlerin çok sevecekleri bir yapım oldu.

Hafta içinde Arıza dizisinin Teşkilat’ın gelişinden en büyük zararı görecek yapım olacağını değerlendirmiştik. Bu değerlendirmelerin doğru çıkmaya başladığı reyting sonuçları ile ortada..

Arıza dün akşam ciddi bir düşüş yaşadı hem de tüm kategorilerde gerçekleşen bir düşüş bu. Dizi totalde iyi durumda görünse de AB ve ABC1 gruplarında çok düştü.

Arıza dizisi buna rağmen dün akşam tüm kategorilerde ilk 10’da yer almayı başardı. Totalde 7. sırada bulunan dizi, AB’de 9.olurken, ABC1’de ise 8.’lik elde etti.

Arıza dizisi önümüzdeki haftalarda daha da fazla izleyici kaybı yaşar ise buna şaşırmamak gerekir. Ancak yapımın kemik bir izleyici grubu var ki, bunlar izlemeyi bırakmaz ise toparlanması da zor olmayacaktır.