Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mucize Doktor dizisinde değişiklik duyurusu!

Mucize Doktor dizisinde değişiklik duyurusu!

tarafından ker_def

Geçen sezon başlayan ve reyting rekorları kıran Mucize Doktor, ikinci sezonunda izleyicilerinin önemli bir bölümünü kaybetmesine rağmen, yine de çok başarılı sonuçlar alıyor ve yine milyonları etkilemeyi sürdürüyor. Perşembe akşamları Bir Zamanlar Çukurova’nın bir hayli gerisinde kalan Fox TV dizisinin, son bölümünün reytingleri de biraz sıkıntılı gelmişti.

Düşüş sergileyen dizinin hikayesine yeni karakterler ile güç verilse de izleyici ilgisinin düşmeye başlaması dikkatleri çekiyor. Dizide yeni bir gelişme daha var. Fox TV tarafından değişiklik duyurusu yapıldı.

FOX’un merakla izlenen dizisi “Mucize Doktor”da yönetmen değişikliği yaşandı. Diziyi 54. bölümden itibaren Yağız Alp Akaydın yönetecek. Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği ve başrollerini Taner Ölmez, Onur Tuna ile Sinem Ünsal’ın paylaştığı “Mucize Doktor” dizisinin yönetmeni Aytaç Çiçek, yapımın yeni projelerine hazırlık aşamasına girmesi nedeniyle koltuğunu Yağız Alp Akaydın’a devretti.

Akaydın, “Mucize Doktor”un 54. bölümden itibaren yönetmen koltuğuna oturacak. “Mucize Doktor”, her Perşembe yeni bölümüyle saat 20.00’de FOX’ta yayınlanacak.