Ana sayfa Dizi Haberleri Reytinglerde; Kuruluş Osman patladı, Sadakatsiz tekrarıyla olay! Benim Adım Melek’e bravo!

Reytinglerde; Kuruluş Osman patladı, Sadakatsiz tekrarıyla olay! Benim Adım Melek’e bravo!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz’in tekrarı bile reytingde olay! Benim Adım Melek iyi yükseldi! Kuruluş Osman patlama yaptı! Çarşamba akşamlarının reyting rekabetinde önemli gelişmeler yaşanıyor. 6 Ocak akşamı yeni bölüm yayınlanan 3 dizi vardı… Sadakatsiz’in tekrar bölümü ekranda yerini aldı ve reytingleri ile de şaşırttı.

Kuruluş Osman dizisi yeni bölümü ile izleyici karşısına geçti. Burak Özçivit’in etkileyici performansı ve güçlü hikayesi ile dizinin 41. bölümü yine tüm kategorilerde birincilik elde etmeyi başardı. Sadakatsiz’in yeni bölümünün olmaması atv dizisine adeta patlama yaptırdı.12-14 arası reyting oranları elde eden Kuruluş Osman, tüm kategorilerde birinci olmasının yanı sıra 2021 yılına da süper bir başlangıç yaptı. Dizi 14’lü oranları bile görerek sezonun en başarılı yapımlarından birisi olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Kanal D’de Sadakatsiz dizisinin geçen hafta yayınlanan 12. bölümünün tekrarı ekrandaydı ve izleyicilerin bir bölümü de tekrara da ilgi gösterdi. Birçok iddialı dizinin bile yeni, güçlü bölümlerle elde edemediği reytingleri Sadakatsiz tekrarıyla bile sağladı… Tüm kategorilerde 5’li oranların biraz gerisinde kalsa da Sadakatsiz’in iyi bir sonuç aldığı ortada.

Benim Adım Melek dizisi de daha çok Doğduğun Ev Kaderindir’in yeni bölümüyle ekranda olmamasının keyfini yaşadı. Bu iki dizi arasındaki izleyici geçişkenliği biliniyor. tv8’in dizisinin olmaması, TRT1’in işine geldi ve geçen haftaya göre iyi bir yükseliş sergileyen Benim Adım Melek, tüm ekibin de yüzünü güldürdü. Totalde 5’e yaklaşan dizi, bir türlü geçen sezon elde ettiği 5’li rakamları bulamadığı için ikinci sezonda bu en iyi yükselişlerden birisi olarak dikkat çekti.

Bay Yanlış, Öğretmen, Çocukluk dizilerinin ardından Fox TV ekranında bir dizinin daha vedasına dün akşam şahit olduk. Zümrüdüanka isimli hikayenin finali yükselen reytinglerle dikkat çekti. 4’lü oranları yakalayan dizinin final bölümü mutlu bir sonla bitti ve Zümrüdüanka hikayesi de artık sona ermiş oldu.

İşte 6 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanan programlar içinde ilk 10 listesi:

Reytinglerde; Kuruluş Osman patladı, Sadakatsiz tekrarıyla olay! Benim Adım Melek'e bravo! 4