Ana sayfa Dizi Haberleri Reytingleri düşen Kanunsuz Topraklar’ı bu akşam büyük bir fırsat bekliyor!

Reytingleri düşen Kanunsuz Topraklar’ı bu akşam büyük bir fırsat bekliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Kanunsuz Topraklar uzun süredir reytinglerden yana çok sıkıntılı. Ancak diziyi bu akşam büyük bir fırsat bekliyor. Zira bu perşembe gecesi sadece ona ait olacak.

Zonguldak’taki madenciler ile maden sahipleri arasındaki hak mücadelesini anlatan ve perde arkasında sıcacık bir aşkı ekrana getiren Kanunsuz Topraklar dizisi uzun süredir reyting sıkıntısı çekiyor. Dönem dizisi olması sebebiyle büyük bütçelerin harcandığı dizi yayınını sürdürmekte artık bir hayli zorlanıyor.

Ancak Kanunsuz Topraklar için bu akşam çok büyük bir fırsat doğdu. Çünkü bu akşam meydan tamamen Fox TV’nin dizisine kaldı. Kanal D’nin iddialı dizisi Sadakatsiz bu akşam sette koronavirüs çıkması sebebiyle yayına gelmeyecek.

Annemizi saklarken final

Çarşamba akşamlarının bir başka dizisi de Annemizi Saklarken’di. Ancak onun da final bölümü ertelendiği için bu akşam yayınlanmayacak. Dolayısıyla Kanunsuz Topraklar’ın karşısında sadece Survivor olacak.

Bu durum Kanunsuz Topraklar’ın reytinglerini yükseltmesi için çok büyük bir fırsat. Rakipleri bulunmayınca dizinin reytinglerinin de yükselmesi bekleniyor. Ancak önemli olan bu yükselmeyi istikrarlı kılabilmek elbette.

Bu arada Kanunsuz Topraklar’da artık yeni bir karakter var. Esra Bilgiç’in canlandırdığı Gülfem’in İstanbul’dan gelen teyzesi Mehveş. Gülfem’in teyfezi Mehveş’i usta oyuncu Emel Çölgeçen canlandıracak. Çölgeçen’in diziye yeni bir soluk katması bekleniyor.