Ana sayfa Sosyal Medya Aras Bulut İynemli’yi özleyen hayranlarına ilaç gibi gelen pozlar!…

Aras Bulut İynemli’yi özleyen hayranlarına ilaç gibi gelen pozlar!…

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların sevilen dizilerinin vazgeçilmez ismi haline gelen, son dönemin genç ve başarılı aktörlerinden Aras Bulut İynemli sosyal medya paylaşımlarıyla kendisini özleyen hayranlarına yüzünü gösterdi.

İlk dizisi Öyle Bir Geçer Zaman ki ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ve en son rol aldığı Çukur ile kariyerinin olgunluk dönemini yaşayan yetenekli oyuncu, instagram hesabından karda verdiği pozları art arda sıraladı. Oyuncu, köpeğiyle birlikte karın tadını çıkardı.

Bir süredir ekranlardan uzakta olan Aras Bulut İynemli, yeni projesi öncesi bol bol enerji depoluyor. Oyuncu şu aralar hayatının en önemli rolüne hazırlanıyor. Yetenekli oyuncu yeni projesinde Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıracak.

Aras Bulut İynemli'yi özleyen hayranlarına ilaç gibi gelen pozlar!... 9

Disney Plus’un projesi için anlaşma yapan  İynemli’nin Atatürk’ü canlandıracağı yeni dizi projesi medyanın gündemine geldi ve şimdiden merak konusu oldu. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı dolayısı ile hazırlanan dizinin çekimlerine bu yaz başlanacak.

Aras Bulut İynemli'yi özleyen hayranlarına ilaç gibi gelen pozlar!... 10

Atatürk’ün hayatını anlatacak dizi Cumhuriyetimizin 100. yılında, yani 2023’te Türk halkına armağan edilecek. Aras Bulut İynemli bir süre önce yaptığı açıklamada Atatürk’ü canlandırmanın büyük bir onur olduğunu belirterek çok heyecanlı olduğunu söylemişti. İynemli “Ulu önderimizi elimizden geldiğince en iyi şekilde anlatmak en büyük amacımız” demişti.

Aras Bulut İynemli'yi özleyen hayranlarına ilaç gibi gelen pozlar!... 11