Ana sayfa Dizi Fragmanları Reytingleri düşen Kırmızı Oda dizisi yeni bir sınav verecek!

Reytingleri düşen Kırmızı Oda dizisi yeni bir sınav verecek!

tarafından ker_def

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserlerinden uyarlanan ve TV8’de izleyiciyle buluşan Kırmızı Oda, ikinci sezonu ile yoluna devam ediyor.

TV8’in ekranda yayınlanan tek dizisi olan Kırmızı Oda ilk sezonda çok iyi çıkış yaptı ama ikinci sezonda ciddi bir gerileme yaşadı. Dizinin yeni bölümünde neler olacağını hayranları merakla bekliyor. Ayrıca bu bölümün reyting sonuçları da düşmekte olan diziye olan ilginin son durumunu gösterecek.

Peki 56. yeni bölümde neler izleyeceksiniz? Zekiye için geçmişteki zor anlara dönüş bitmemiştir. Bu bölümde Doktor Hanım’a kardeşi Nuri’nin geçirdiği kazanın detaylarını paylaşır.

Kendisi ile yeniden evlenmek isteyen Bünyamin’in teklifine kararsız kalan Pembe, köyde zorla evlendirildiği ilk kocası İsmail’le geçirdiği korku dolu günleri Doktor Hanım’a anlatır.

Abisi Arda’nın hastalık sürecini anlatmaya devam eden Dara içinse, geçmişi hatırlamak zor olsa da artık annesi ile yüzleşmekten korkmamaktadır.

Kırmızı Oda dizisinde Binnur Kaya’nın yanı sıra, Gülçin Kültür Şahin, Baran Can Eraslan kadroda yer alıyor. Ayrıca konuk oyuncularla hikayeler desteklenerek ilerleniliyor. Dizi yeni bölümüyle 17 Aralık Cuma akşamı 20:00’de TV8’de…