Ana sayfa Sosyal Medya Cem Yılmaz’ın son gösterisini izleyemedim diye üzülmeyin! Ünlü komedyen hayranlarına müjdeyi verdi!

Cem Yılmaz’ın son gösterisini izleyemedim diye üzülmeyin! Ünlü komedyen hayranlarına müjdeyi verdi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Uzun bir süredir farklı şehirlerde son gösterisi ‘Diamond Elite Platinum Plus’ ile hayranlarıyla buluşan Cem Yılmaz’ın hayranlarına bir sürprizi var.

Dijital yayın platformu Netflix, ünlü komedyenin yeni gösterisi ‘Diamond Elite Pilatinum Plus’ı yayınlayacağını duyurdu.

Cem Yılmaz’da müjdeyi instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Cem Yılmaz’ın ‘Diamond Elite Platinum Plus’ şovu 31 Aralık’ta Netflix’de izleyiciyle buluşacak.

Yılın son günü yapılacak yayın, Cem Yılmaz’ın halen gösterimini yapmaya devam ettiği ve biletleri 302 TL’den başlayan fiyatlarla satılan gösterisinin sonu olacak.

Cem Yılmaz'ın son gösterisini izleyemedim diye üzülmeyin! Ünlü komedyen hayranlarına müjdeyi verdi! 7

Ünlü komedyenin hayranları bu habere çok sevindi. Oyuncunun paylaşımının altına ‘2022 güzel geliyor be yaşasın!’ ve ‘Bütün yıl güleceğiz’ gibi pek çok yorum yapıldı.

Son olarak ‘Karakomik Filmler’ serisiyle Netflix’te izleyicilerle buluşan Cem Yılmaz, yine aynı platform için çektiği  ‘Erşan Kuneri’ dizisinin çekimlerini de tamamladı.

Dizi, komedyenin G.O.R.A ve Arif V 2016 filmlerinde yer alan ‘Erşan Kuneri karakterinin 1970’lerin sonu ve 1980’lerin başında yaşadıklarını konu alıyor.

Cem Yılmaz’a Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, Çağlar Çorumlu, Zafer Algöz, Ezgi Mola ve Merve Dizdar’ın da eşlik ettiği Erşan Kuneri’nin de 2022 yılı içerisinde gösterime girmesi bekleniyor.