Ana sayfa Sosyal Medya Rol üzerine elbise gibi oturmuş! Baba dizisinin gizli güçlerinden birisi de Hakan Kurtaş!

Rol üzerine elbise gibi oturmuş! Baba dizisinin gizli güçlerinden birisi de Hakan Kurtaş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hakan Kurtaş hayranları, yeni dizi Baba’yı çok sevdi… Ünlü oyuncu da hırslı bir işadamı ve servetin yeni sahipleri ile de çekişme içinde… Baba dizisinin ikinci bölümü geride kaldı ama Hakan Kurtaş’ın hikayenin gizli güçlerinden birisi olduğu da hemen ortaya çıktı.

1988 yılında İzmir’de dünyaya gelen oyuncu, başarılı performansları ile bugüne kadar rol aldığı tüm yapımlarda öne çıkan bir isim oldu. 2011 yılından bu yana setlerde görmekte olduğumuz oyuncu, önemli dizilerde rol aldı ve kendisine verilen rollerin de altından kalkmasını bildi.

Ezel dizisi ile ilk kez setlerde gördüğümüz Hakan Kurtaş; Bir Çocuk Sevdim dizisindeki Sinan olarak dikkatleri çekti. Filinta dizisinde Sultan Abdülhamid rolünü canlandıran oyuncu, Dolunay isimli romantik komedi dizisinde ise Deniz karakteri ile ilgi çekmişti.

Rol üzerine elbise gibi oturmuş! Baba dizisinin gizli güçlerinden birisi de Hakan Kurtaş! 47

Çarpışma, Kadın, Mucize Doktor gibi son dönemin önemli projelerinde de izlediğimiz Hakan Kurtaş, ekrana yeniden Baba dizisiyle dönüş yaptı. İlhan Karaçam karakteri dizinin çatışma alanlarında yer alacak ve hikayeyi çok daha güzelleştirecek.

Haluk Bilginer ile Hakan Kurtaş’ın ikinci bölüme yansıyan ayar verme sahnesi de çok dikkat çekiciydi… Babasının hastalığının ardından işlerin başına geçen İlhan’ın hayattaki en büyük hedefi ise babasının onayını alabilmek. İlhan bunu yapabilmek için her şeyini ortaya koyan bir karakter olacak.

İlhan ile Saruhanlı mirasının yeni sahipleri arasında da büyük bir rekabet yaşanacak. Çarpışma dizisindeki Demir rolünü hatırlayan izleyiciler, Baba’da de sert bir rolde yer alan Hakan Kurtaş’ın bu tür karakterlere çok yakıştığını düşünüyor.