Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz çok enteresan bir dönüş yapacak! Tarık Emir Tekin ikinci sezondan tüyolar verdi!

Sadakatsiz çok enteresan bir dönüş yapacak! Tarık Emir Tekin ikinci sezondan tüyolar verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şevval Sam’ın oğlu Tarık Emir Tekin, bildiğiniz üzere Sadakatsiz dizisinde Selçuk karakterine hayat veriyor. Annesi gibi başarılı bir oyuncu olacağını daha ilk dizisinden gösteren Tarık Emir Tekin, güçlü performansı ile geçen sezonun en çok konuşulan genç yeteneklerinden birisiydi.

Sosyal medyada da Selçuk karakterindeki performansı ile sıklıkla övülen oyuncu, yeni sezon için çekimlerin başladığını ve yeniden yoğun bir temponun içinde olduklarını söyledi.

Dizi setinden olabildiğince sosyal hayata zaman ayırdığını anlatan oyuncu, yaz tatilinin de çok iyi geçtiğini söyledi. Haziran başında 31. bölümü ile birlikte sezon finali yapan Sadakatsiz dizisinin ekibi Eylül başına kadar tatil yapma fırsatı buldu.

Bu 3 aylık dönemde rahatladığını dile getiren Tarık Emir Tekin, son bir aydır dizi için hazırlıkları yaptıklarını anlattı. “Çok güzel bir sezon bizi bekliyor” diyerek Sadakatsiz dizisinin güçlü bir şekilde geri döneceğini anlatan oyuncu, “Genelde ilk bölümler daha meşakkatli oluyor” diyerek çok emek harcadıklarını anlattı.

Sadakatsiz çok enteresan bir dönüş yapacak! Tarık Emir Tekin ikinci sezondan tüyolar verdi! 5

Ekibe yeni katılan isimler de olduğundan bahseden oyuncu, ikinci sezon başlangıcına özel bir önem verildiği bilgisini de bu sözleri ile doğrulamış oldu. Tekin, “Genelde ilk bölümler daha meşakkatli oluyor. Bütün parametreleri doğru tutturmak için daha yoğun emek harcıyor insanlar” diye konuştu.

Muhteşem bir ekip ile çalıştıklarını anlatan oyuncu, rolü konusunda da biraz tüyo verdi. İzleyicilerin yine şaşıracağını ifade eden oyuncu, “Merak ettirecek, eğlendirecek, tatmin ettirecek, zaman zaman üzecek konular var. Güzel bir sezon bekliyor. Laf olsun diye söylemiyorum, çok enteresan olacak bu sezon” diye konuştu.

Rolü nedeniyle karşılaştığı insanlardan güzel tepkiler aldığını anlatan oyuncu, bireysel yargılarını bir kenara bırakarak, karakterin gerçekliğine odaklandığını söyledi.

Hikaye anlattıklarını ifade eden oyuncu, hayatta böyle tatsız şeylere ayna olduklarını ve tüm gerçekliği ile hikayeyi anlattıklarını belirtti. Selçuk karakterinin hikayenin başlarında sevilmediğini ama sonrasında işlerin değiştiğini anlatan genç oyuncu, “İnsanlar kendilerini geliştirir ise iyi bir insan olabileceklerini düşünüyorum” diye konuştu.