Ana sayfa TV Programları Camdaki Kız’ın Sedat’ı Feyyaz Şerifoğlu şarkı seslendirdi!

Camdaki Kız’ın Sedat’ı Feyyaz Şerifoğlu şarkı seslendirdi!

tarafından ker_def

BluTV’nin yeni programı ‘Karsu’nun Odası’ geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle büyük beğeni topladı. Sohbet, müzik, lezzet ve kahkaha dolu anların yaşandığı programın bu haftaki bölümüne ‘Kırmızı Oda’ ve ‘Camdaki Kız’ dizileriyle olduğu kadar müziğiyle de yıldızı parlayan, son dönemin en çok konuşulan isimlerinden Feyyaz Şerifoğlu misafir oluyor.

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin zengin seçkisinin en yeni programlarından ‘Karsu’nun Odası’, bugün ikinci bölümüyle izleyicilere sürprizlerle dolu anlar yaşatacak. İlk bölümünde Kalben’i ağırlayan ve beğeni toplayan programın bu haftaki bölümüne son dönemde adından sıkça söz ettiren Feyyaz Şerifoğlu konuk oluyor.

Rol aldığı diziler kadar müzik performansıyla da sevilen ve yıldızı parlayan Şerifoğlu’nun, Karsu ile oynadığı “Evet-Hayır” oyununda verdiği cevaplar izleyicileri güldürürken genç oyuncunun bir anda Hollandaca konuşması herkesi şaşırtacak.

Başarılı müzisyenin piyano başına geçerek Feyyaz Şerifoğlu’yla birlikte hem onun en sevilen şarkısı ‘Gidene’yi seslendirmesi hem de ‘Gelevera Deresi’nde yaptıkları düet uzun süre hafızalardan çıkmayacak.

By Karakalem Medya imzasını taşıyan, yapımcılığını Kübra Kalem Baykara’nın üstlendiği ‘Karsu’nun Odası’, her hafta cumartesi yepyeni konuklarıyla sadece BluTV’de!