Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’den sonra iki şanssızlık yaşayan İrem Helvacıoğlu’nun yeni dizi kararı!

Sen Anlat Karadeniz’den sonra iki şanssızlık yaşayan İrem Helvacıoğlu’nun yeni dizi kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, 2011 yılında oyunculuk yapmaya başladı ama asıl çıkışını Sen Anlat Karadeniz isimli diziyle gerçekleştirdi. Behzat Ç dizisindeki Narin karakteri ile ilk kez izlediğimiz oyuncu, sonrasında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Nurbahar Hatun karakterine hayat vermişti.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Esra olarak da dikkat çeken İrem Helvacıoğlu, Güneşin Kızları dizisindeki Tunçe karakteri ile de akıllarda kaldı. No 309 dizisinde Pelinsu olarak izlediğimiz oyuncu, Sen Anlat Karadeniz ile de kariyerinin patlamasını gerçekleştirdi.

Oyuncu, bu önemli dizi projesinden sonra 2 sene beklemedi ve geçen sezon Seni Çok Bekledim isimli diziyle yeniden ekranlara döndü. Özcan Deniz ile başrolünde yer aldığı bu dizinin 13. bölümde final yapması büyük talihsizlik oldu. Oyuncu aynı şekilde atv’de yayınlanan Baş Belası dizisinde de yer aldı ve yine 13. bölümde final şanssızlığı ile bir kez daha karşılaştı.

Sen Anlat Karadeniz'den sonra iki şanssızlık yaşayan İrem Helvacıoğlu'nun yeni dizi kararı! 6

Bir süredir tatilde olan İrem Helvacıoğlu, kendisine yeni teklifler geldiğini açıkladı. Oyuncu, “Şu anda gelen teklifler var. Gönül ister ki dinlenmek ama çok iyi bir şey olursa, beni kalbimde vurursa bir anda içinde bulunabilirim” diye konuştu.

Ünlü oyuncu bu sözleri ile yeni bir dizide yer alabileceğini ama hikayenin kendisini etkilemesi gerektiğini söyledi. Oyuncunun bu ifadeleri henüz net bir projesinin olmadığı şeklinde de anlaşıldı.