Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisi Çarşamba günlerini ateşe atacak!

Sadakatsiz dizisi Çarşamba günlerini ateşe atacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Sadakatsiz yeni sezonun yeni dizilerinden. Kanal D’nin iddialı yapımı için yayın tarihi belli oldu! 7 Ekim Çarşamba akşamı ilk bölümüyle izleyici ile buluşacak olan Sadakatsiz dizisi, BBC’nin Doctor Foster yapımından uyarlandı. Psikolojik gerilim türündeki dizinin büyük bir izleyici kitlesini etkilemesi bekleniyor.

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un yer aldığı, senaryosunu Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk’un uyarladığı ‘’Sadakatsiz’’de Cansu Dere ve Caner Cindoruk’a Melis Sezen ve Burak Sergen eşlik ediyor.

“Sadakatsiz”, 7 Ekim Çarşamba’dan itibaren her Çarşamba akşamı Kanal D’de izleyicilerle buluşacak. Bu da Çarşamba rekabetinin çok sert geçeceğine işaret ediyor.

Geçen sezon Kuruluş Osman dizisinin hakimiyetindeki Çarşamba akşamları,artık Sen Çal Kapımı gerçeği var. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başarılı performansı ile dizi güçlü bir durumda bulunuyor. Ayrıca 30 Eylül’de yeniden ekrana dönecek olan Doğduğun Ev Kaderindir 2. sezonuyla yine iddialı geliyor. Benim Adım Melek dizisi de TRT1 ekranlarında dram projesi olarak dikkat çeken yapımlardan birisi.

Sadakatsiz dizisinin de Çarşamba akşamlarına gelmesi, büyük bir reyting mücadelesinin de yaşanacağını anlatıyor.