Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisi Kuruluş Osman’ı bile geçerse şaşırmayın!

Sadakatsiz dizisi Kuruluş Osman’ı bile geçerse şaşırmayın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz dizisi derin bir travmayı gözler önüne seriyor! Kanal D ekranında geçtiğimiz Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşan, BBC yapımı Doctor Foster’dan uyarlanan Sadakatsiz dizisi başarılı performansı ile göz doldurmuştu.

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Burak Sergen’in başrollerinde yer aldığı dizinin hem hikayesi beğenildi hem de olumlu geri dönüşleri ile ekip büyük moral buldu. Reytinglerde de Kuruluş Osman’dan sonra en çok izlenen dizi olması Sadakatsiz açısından önemli bir başarıydı.

Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, reyting oranlarına bakarak Sadakatsiz dizisinin ilerleyen bölümlerde Kuruluş Osman’ı bile geçebileceğine yönelik değerlendirmelerde bulundu. Eyüboğlu, ” Kanal D’nin yeni dizisi, reytinglerin üç kulvarında da ‘Kuruluş Osman’ın ardından ikinci oldu, ama özellikle AB kategorisinde iki yapım arasında fark çok az. Bu demektir ki ‘Sadakatsiz’, pek yakında çarşamba akşamlarının en çok izlenen projesi olabilir” diye yazdı.

Sadakatsiz dizisinin iki yapımcısı var. Uyarlama ustası Medyapım ile iki genç kadın Selen Sevigen ve Gülümsün Özkök’ün başında olduğu Mednova şirketleri, dizinin yapımcısı durumunda.

Sadakatsiz dizisi Kuruluş Osman'ı bile geçerse şaşırmayın! 7

Ali Eyüboğlu, iki genç kadın ile dizinin durumu hakkında konuştuğunu belirterek şu detayları yazdı:

Sevigen, şunları söyledi: “Ana hikayeden sapmadan ‘Doctor Foster’ı Türk seyircisinin kodlarına göre nasıl senaryolaştıracağımızın planlarını yaptık. Dizimiz, seyirci ilgi gösterdiği, iyi reyting aldığı sürece devam eder. Öykü olarak ‘Sadakatsiz’in önü açık.”

Gülümsün Özkök ise, “Çok yaşanan evrensel bir travmayı ekrana taşıdık. ‘Aldatma’nın ne kadar büyük bir travma olduğunu anlattık” dedi.