Ana sayfa Dizi Haberleri Alperen Duymaz’ın oynayacağı Son Yaz dizisinin kanalı sonunda belli oldu

Alperen Duymaz’ın oynayacağı Son Yaz dizisinin kanalı sonunda belli oldu

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin dikkat çeken genç ve başarılı oyuncularından Alperen Duymaz’ın ismiyle anılan Son Yaz isimli diziyle ilgili çalışmalar devam ediyor. Hafsanur Sancaktutan ile Duymaz’ın başrolünde oynayacağı dizinin kadrosu yavaş yavaş şekillenirken, hangi kanalda yayınlanacağı da belli oldu.

O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği dizi ile ilgili bir süredir medyanın gündemine haberler geliyor ancak yavaş ilerleyen bir süreç yaşandığı görülüyordu. Kanalın da belli olması ile birlikte hazırlıkların tamamlandığı ve ekrana gelmesinin de fazla sürmeyeceği anlaşılıyor.

Geçtiğimiz günlerde kadroya Ali Atay’ın dahil olduğu öğrenilmişti. Burak Arlıer’in yönetmenliğini yapacağı dizinin kadrosuna Ahu Türkpençe ve Emre Karayel’in de katıldığı da konuşulmakta. Uzun süredir ekranlarda olmayan Ahu Türkpençe’nin yeniden dönmesi de dizinin sürprizi oldu.

Emre Karayel de son olarak Çarkıfelek’i sunmuş ancak 2018’den beri dizilerde yer almamıştı. İzmir’in ilçelerinde çekilecek olan Son Yaz isimli diziden gelen teklifi kabul eden oyuncu ile birlikte bir isim daha kadroya katıldı.

Urla, Alaçatı ve Seferihisar’da çekilecek olan dizinin kadrosuna Şebnem Dönmez’in de dahil olduğu yine gelen bilgiler arasında. Son dönemde rol aldığı dizilerle ilgili şanssızlık yaşayan oyuncunun yeni dizisiyle ekrana dönmesi bekleniyor.

Gelen son bir bilgiyle dizinin kanalı da ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre Son Yaz dizisi Fox TV’de yayınlanacak.