Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisi ortalığın tozunu attırdı, Kuruluş Osman fena sıkıştı!

Sadakatsiz dizisi ortalığın tozunu attırdı, Kuruluş Osman fena sıkıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba rekabetinde reytingler ortaya çıktı. atv ekranında yayınlanan Kuruluş Osman dizisi için birinciliğin garanti olmadığı geçen hafta Sadakatsiz dizisinin AB grubunda ilk sırada yer alması ile ortaya çıkmıştı. Kanal D dizisi, 3. bölümüyle ise Kuruluş Osman’ı bu sefer iki kategoride geçmeyi başardı. atv’nin dizisi Kuruluş Osman sadece total’de birinciliği elde edebildi.

Kanal D’nin yeni dizisi Sadakatsiz, 3’üncü bölümüyle reytinglerde AB ve ABC1’de en çok izlenen yapım olurken; sosyal medyada da zirveyi bırakmadı. Dizi, saatlerce listenin en tepesinde yer aldı. “Sadakatsiz”, yine izleyicinin gözdesi olmayı başardı. AB ve ABC1 gruplarında 10’lu reytingleri gören dizi müthiş bir çıkış daha yapmış oldu.

Kuruluş Osman dizisi birincilik elde ettiği total grubu da dahil olmak üzere 10’lu reytingleri bulamadı. atv dizisi yine de 7.7 – 9.6 arası reyting oranları ile çok başarılı bir performansa daha imzasını attı. Burak Özçivit’in başrolündeki atv dizisi etkili sahneleri ve başarılı oyunculuk performansları ile güçlü sunum sergilemeye de devam ediyor.

Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’a Melis Sezen’in eşlik ettiği Sadakatsiz, dizisi bu çıkışı ile Çarşamba akşamlarının zirvesini ele geçirmekle kalmadı, daha da reyting artırabileceğini sergiledi…

İşte 21 Ekim Çarşamba akşamı ilk 10 program listesi: