Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir, Sen Çal Kapımı dizisine rakip oldu!

Doğduğun Ev Kaderindir, Sen Çal Kapımı dizisine rakip oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ekranının en sevilen yapımlarından olan Sen Çal Kapımı,7-8 reytinglerde aşağıya düşmez iken, kış sezonu dizileri başlayınca durum bir anda değişti. Kerem Bürsin ve Hande Erçel ikilisinin uyumu ve enerjileri artık izleyicileri ekran başına geçme konusunda o kadar da çok ikna etmiyor… Hikayenin de çok güçlü olmaması nedeniyle Fox TV dizisi bir süredir düşüş yaşıyordu.

Serkan ve Eda karakterlerinin hesaplaşmasının yaşandığı dün akşamki bölüm birçok izleyiciyi tatmin etti. Bu sahne sayesinde de dizinin izleyicilerde büyük bir etki bıraktığı sosyal medya yorumlarına yansıdı. Hikaye devamlılığı noktasında Eda ve Serkan’ın ayrılık hali devam ediyor ama izleyiciler bunun uzun sürmesini istemiyor.

4’lü reyting oranlarına gerileyen Sen Çal Kapımı dizisi dün akşamki bölüm ile bir miktar izleyicisini artırmış gibi bir durum var… Bir başka önemli gelişme ise Doğduğun Ev Kaderindir’in artık Sen Çal Kapımı’ya rakip olması…

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol ikilisini buluşturan tv8 dizisi reytingleriyle 4’lü seviyelerde geziniyor… Totalde Sen Çal Kapımı ile Doğduğun Ev kaderinden aynı oranları yakaladı. AB grubunda Sen Çal Kapımı bir miktar daha iyi. ABC1 kategorisinde ise birbirine yakın oranlar görüyoruz. Sonuç olarak iki dizi Çarşamba akşamı için en çok izlenen 3. dizi olma konusunda yarış haline girişti.

Doğduğun Ev Kaderindir, Sen Çal Kapımı dizisine rakip oldu! 8

Aslında bu durum Doğduğun Ev Kaderindir için sürpriz oldu. Zira rakibi çok yüksek reytingler alırken, kimse böyle bir durumun yaşanacağını düşünememişti. Dün akşamki sonuçlarda Fox TV dizisi bir miktar yüksek olsa da hemen ensesinde tv8’in dizisi var…

Her iki dizi de iyi performans sergilemeye devam ediyor. İşte 21 Ekim Çarşamba günü ilk 10 program listesi:

Doğduğun Ev Kaderindir, Sen Çal Kapımı dizisine rakip oldu! 9