Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisi yine birinci oldu ama 1 haftalık ara pek yaramadı!

Sadakatsiz dizisi yine birinci oldu ama 1 haftalık ara pek yaramadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Çarşamba akşamları büyük bir başarı ile yayınlarına devam eden Sadakatsiz dizisinin reytinglerine bakıldığı zaman genel bir düşüş gözleniyor. Çok büyük bir düşüş olmasa da bir miktar gerileme yaşandığını reyting sonuçlarından görebiliyoruz.

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Burak Sergen’in başrollerinde yer aldığı dizi, geçtiğimiz hafta koronavirüs ile sarsıldı… Dizide Derin karakterini canlandıran Melis Sezen ile Haluk karakterinde izlediğimiz Burak Sergen’in koronavirüse yakalanmaları, geçen hafta yeni bölümün yayınlanmaması sonucunu beraberinde getirdi.

Melis Sezen sete döndü ama Burak Sergen’in tedavisine hastanede devam ediliyor. Sadakatsiz dizisinin dün akşam 27. bölümü yayınlandı. Totalde geçtiğimiz haftalara nazaran benzer oranlar alan ve Kuruluş Osman’dan sonra ikinci sırada yerini alan Sadakatsiz, AB ve ABC1 kategorilerinde ise reytinglerinin düşmesi ile dikkat çekti.

Sadakatsiz, birinci olduğu AB grubunda iki haneli oranlardan aşağılara geldi… ABC1’de hala iki haneli oranlar elde eden dizi, eski şaşalı reytinglerine yakın oranlar olsa da, bir miktar izleyici ilgisinde azalma da görülüyor.

Kuruluş Osman dizisi ise dün akşam hem total hem de ABC1 kategorilerinde birincilikler elde etti. Ancak atv dizisinde de eskiye oranlar bir miktar gerileme yaşandığını görüyoruz. Sadakatsiz dizisi total ve ABC1 kategorinde günü, rakibinin ardından ikinci sırada tamamladı.

Yine heyecanlı anların yaşandığı dizinin sosyal medyada etkileşim gücü de sürüyor. Milyonları ekran başına geçirten dizi, dün akşam yine binlerce paylaşım ile sosyal medyada da gündemde yerini aldı.