Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin ve Akın Akınözü arasında büyük kapışma! Engin Akyürek üst sıralarda, Çağlar Ertuğrul ise şaşırttı!

Kerem Bürsin ve Akın Akınözü arasında büyük kapışma! Engin Akyürek üst sıralarda, Çağlar Ertuğrul ise şaşırttı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi oyuncuları arasındaki rekabet çok sert. Kimi zaman hiç umulmadık bir isim ön plana çıkarak ekranın en popüler isimlerini bir anda geride bırakabiliyor. Sosyal medya ölçümleme mecrası Adba.tv, 19-25 Nisan haftasının en popüler erkek oyuncularını açıkladı. Araştırma, Kerem Bürsin ve Akın Akınözü arasındaki kapışmanın şiddetini ortaya koydu.

Abda.tv’nin araştırmasına göre 19-25 Nisan haftasının en popüler erkek oyuncusu 108.265 iletiyle Kerem Bürsin oldu. Bürsin birinci olsa da en yakın rakibiyle arasındaki fark çok az. Kerem Bürsin’in hemen ardından gelen Akın Akınözü’nün aldığı ileti sayısı ise 100 bin 107. Bu arada işin ilginç yanı Kerem Bürsin’in rol aldığı Sen Çal Kapımı yayına ara verirken Akın Akınözü’nün rol aldığı Hercai de sona erdi. Dolayısıyla bu durum sıralamayı etkileyecek mi önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Kerem Bürsin ve Akın Akınözü arasında büyük kapışma! Engin Akyürek üst sıralarda, Çağlar Ertuğrul ise şaşırttı! 7

Listenin üçüncüsü Engin Akyürek. Sefirin Kızı dizisinde başroldeki arkadaşı Neslihan Atagül’ün hastalığı sebebiyle ekipten ayrıldıktan sonra dizinin reytinglerinin düşmesine rağmen Akyürek, belli ki popülerliğinden bir şey kaybetmemiş. Engin Akyürek özellikle yurt dışındaki hayranlarının da desteği ile sosyal medyada güçlü etkileşim almaya devam ediyor.

Diğer tüm sıralamalarda ilk sırada yer alan Burak Deniz ise bu listede Aras Bulut İynemli’den sonra beşinci sırada yer alarak şaşırtıcı bir sonuç veriyor. Maraşlı dizisinin Cemal’i Burak Deniz’in önümüzdeki haftalarda listelerde üst sıralara çıkıp çıkmayacağı merakla bekleniyor.

Ekranların en iddialı yapımlarından Teşkilat’ın başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul da şaşırtan bir başka isim. Reytingi yüksek giden dizide cesur gizli teşkilat görevlisi Serdar karakterini canlandıran Ertuğrul, 17 bin 23 oyla sekizinci sırada yer aldı.