Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde alınan karar izleyiciyi isyan ettirdi!

Sadakatsiz dizisinde alınan karar izleyiciyi isyan ettirdi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Sadakatsiz’in ikinci sezonu izleyici tarafından merakla bekleniyor.

Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin dün akşam yeni bölümünü bekleyen izleyici hayal kırıklığına uğradı. ‘Ekranda ‘Sadakatsiz’ yerine, ‘Kanal D’nin yeni dizisi ‘Yargı’nın tekrar bölümünü gören izleyici, tepkisini sosyal medya üzerinden dile getirdi.

Med Yapım’ın instagram hesabına yorum yağdı, ‘Sadakatsiz’in yeni bölümünün fragman postunun altına şu yorum yapıldı: ’22 Eylül demiştiniz günlerdir bugünü bekliyorum’, ‘Ertelemeyin sürekli’,  ‘ Benim bu diziye inancım kalmadı!’, ‘Oyuncular ve siz bu kadar diziye başlamak istemiyorsanız final yapsaydınız!’, ‘Artık beklemekten gerçekten sıkıldık!’

Sadakatsiz dizisinde alınan karar izleyiciyi isyan etti! 1

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, baş rollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk’a Melis Sezen’in eşlik ettiği, ekrana gelen her bölümü ile çok izlenen ‘Sadakatsiz’in yeni sezonu 29 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanacak.

Dizinin, Asya, Volkan ve Derin üçgenindeki ilişkilerin bambaşka bir hale dönüştüğünü anlatan yeni sezon tanıtımı da sosyal medyada büyük merak uyandırdı.