Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanal D en önemli dizisi için planlama hatası yaptı!

Kanal D en önemli dizisi için planlama hatası yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Sadakatsiz, elde ettiği reytingler ve izleyici ilgisi bakıldığı zaman kanalın en önemli projesi olarak ortaya çıkıyor… Camdaki Kız dizisi ve Arka Sokaklar ile birlikte kanalın gücünü temsil eden yapımlardan olan Sadakatsiz için planlama hatası ise pek de iyi olmadı…

Geçtiğimiz hafta yayınlanan fragmanda Sadakatsiz dizisinin ikinci sezon başlama tarihi olarak 22 Eylül Çarşamba günü duyurusu yapılmıştı. Haziran başında 31. bölümü ile birlikte sezon finali yapan Sadakatsiz’in geri dönüş heyecanını yaşayan izleyiciler merakla ekran başına geçti.

Ancak Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü izleyici ile buluşamadı. Onun yerine Yargı dizisinin tekrarı vardı. Dizi hayranları bu durumdan hiç memnun kalmadı. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı Sadakatsiz’in ertelendiği ortaya çıktı.

Kanal D’nin yayınladığı ilk fragmanları kaldırdığı ve yeni fragmanları sosyal medyadan paylaştığı görüldü. Yeni fragmanlarda başlama tarihi olarak 29 Eylül Çarşamba gününe işaret ediliyor.

Asya, Volkan ve Derin üçgenindeki ilişkilerin bambaşka bir hale dönüştüğünü anlatan fragmana izleyicilerden tepki yağdı. Dizi hayranları ertelemeden çok rahatsız olduklarını belirten yorumlar yaptı.

Haziran ayından bu yana diziyi heyecanla bekleyen hayranlar sert yorumlar yaparken, Kanal D’nin en önemli dizisi için yaşanan bu planlama hatası sosyal medyada çok eleştiri aldı.