Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisinde beklenen ayrılık uzun sürmeyecek!

Sadakatsiz dizisinde beklenen ayrılık uzun sürmeyecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Sadakatsiz dizisinde Derya karakterine hayat veren ünlü oyuncu Özge Özder, 7 aylık hamile… Oyuncu eşi Sinan Güleryüz ile birlikte en son O Ses Türkiye Yılbaşı programına katılmış ve şarkı söylemişti.

Göbeği iyice belirginleşen Özder, bu halde bile dizi setinde yer almaya ve Sadakatsiz’de Derya karakterine hayat vermeye devam ediyor. Oyuncu, işine aşık birisi ve doğum sonrasında bile uzun süre dinlenmek istemiyor.

Özge Özder’in doğum yapmasının ardından diziden ayrılabileceğine yönelik tahminler ise doğru değil. Ünlü oyuncu, doğumdan kısa bir süre sonra yeniden sete dönmek istiyor. İyi bir hamilelik dönemi geçirdiğini belirten oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da mutluluğunu sıklıkla gösteriyor.

Milliyet’e konuşan oyuncu, “Çok uysal bir çocuk olacak belli ki, sağ olsun annesini yormuyor” dedi. Pandemi şartlarında çalışmak tüm oyuncular için olduğu gibi Özge Özder açısından da birçok zorluk içeriyor.

Sadakatsiz dizisinde beklenen ayrılık uzun sürmeyecek! 7

Ancak Sadakatsiz dizi setinde önlemler yoğun alındı ve Özder’in içi de rahat. Oyuncu, “Sadakatsiz dizisinin setine giderken içimiz çok rahat. Bizler hariç herkes maskeli ve düzenli olarak herkes test oluyor. Çok harika bir senaryosu var dizimizin. Bebek beklediğim için sette bize el bebek gül bebek bakıyorlar” ifadesini kullandı.

Doğum için adeta geri sayıma geçen ünlü oyuncu, Sadakatsiz dizisinden de ayrılmayacağını net bir şekilde ifade etti. Özder, “Tabii her şey yolunda giderse, 1-2 bölüm verdiğim aranın ardından sete tekrar dönmeyi düşünüyorum. Yapımcımızda bu konuda çok yardımcı oluyor zaten bize” açıklamasında bulundu.