Ana sayfa Sosyal Medya Merve Çağıran’ın tatlı bela dediği İsmail Hacıoğlu’ndan büyük iddia!

Merve Çağıran’ın tatlı bela dediği İsmail Hacıoğlu’ndan büyük iddia!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Merve Çağıran ile İsmail Hacıoğlu ikilisi, 2019 yılında Star TV ekranında yayınlanan Çocuk dizisinde birlikte rol almıştı. Sette başlayan yakınlaşmaları, dizinin finalinden sonra aşka dönüştü… İkili uzun süre kendilerini gizledi ama sonra bu aşk ortaya çıktı ve sosyal medyada da yaptıkları paylaşımlarla aşklarını duyurdu.

Merve Çağıran ile İsmail Hacıoğlu’nun ayrıldığına yönelik çeşitli haberler de zaman zaman magazin gündeminde yer almıştı. Ancak ikili de ilişkileri hakkında pek detay vermek istememişti. Merve Çağıran, 2020 yılını aşkla geride bıraktıktan sonra yaptığı paylaşım ile ilişkilerinin çok iyi gittiğini de ortaya koydu.

Oyuncu, “2020’nin tek tatlı belası” mesajıyla fotoğraf paylaştı ve İsmail Hacıoğlu ile mutluluklarını bir kez daha sergiledi.

Ünlü çiftin bu pozlarına da hayranlarından 110 binden fazla beğeni geldi… Hacıoğlu, paylaşıma yorum bıraktı ve “2021’de de iddialıyım” diyerek hem aşkına sahip çıktı hem de ilişkilerinin uzun süreli olacağının da mesajını verdi.

Merve Çağıran'ın tatlı bela dediği İsmail Hacıoğlu'ndan büyük iddia! 7