Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde beklenmedik iki önemli gelişme yaşanıyor!

Sadakatsiz dizisinde beklenmedik iki önemli gelişme yaşanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İkinci sezonu devam eden Sadakatsiz dizisinin 45. yeni bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor… Dizinin başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş yer alıyor. Kanal D’nin geçen sezon iyi çıkış yapan dizisi, yeni dönemde de yine başarılı reyting sonuçları alıyor.

Sadakatsiz dizisinin 45. bölümü 29 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanacak. Yeni bölümde Ali ölüm kalım savaşı veriyor! Bu durum beklenmedik bir gelişme olarak dikkatleri çekti.

Ali acilen yoğun bakıma alınmıştır. Asya ve Volkan yıkılmış bir durumda oğullarından gelecek güzel haberi beklemektedir. Ali’ye ne olacak? Alp Akar’ın canlandırdığı Ali karakteri izleyicilerin son dönemde eleştirilerine neden oldu.

Ali’ye bir şey olması beklenmiyor ama dizide böyle bir gelişme olursa, hikayenin çok farklı yerlere savrulacağı da kesin. İşte yeni bölümden dikkat çeken görüntüler:

Dizide beklenmedik ikinci gelişme ise 2 haftalık ara oldu…Sadakatsiz dizisi 2 hafta ara verecek. Dizinin çekimleri yılbaşı nedeniyle durduruldu. 46. bölüm için dizi ekibi 7 Ocak’ta sete çıkacak.

Bu da demek oluyor ki, dizinin Ocak ayının ilk iki haftasında yeni bölümü yayınlanmayacak.

İzleyiciler dizinin yeni bölümü için 19 Ocak Çarşamba gününe kadar beklemek durumunda kalacak.