Ana sayfa Dizi Fragmanları Mahkum dizisinde yeni taktik işe yarayacak!

Mahkum dizisinde yeni taktik işe yarayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamlarının yeni dizisi Mahkum, son günlerin en çok konuşulan konularından birisi oldu. İsmail Hacıoğlu ile Onur Tuna ikilisinin başarılı işbirliğinde Mahkum dizisi geniş bir hayran kitlesi kazandı.

Şimdiye kadar 3 bölüm yayınlanan Mahkum dizisinin reytingleri de çok iyi geliyor ve sadık bir izleyici kitlesi oluştu. Dizinin hikayesinde çarpıcı gelişmeler de birbiri ardına gelecek.

Onur Tuna’nın canlandırdığı Savcı Fırat Bulut karakterinin neden bu olayları yaşadığına dair bazı işaretler yeni bölüm fragmanında yer alıyor. Hafızasını geri getirmek için Fırat Bulut’un geçmişine dair insanlar, mekanlar ve objeler üzerinden bir hatırlatma taktiği uygulanacak.

Mahkum dizisinde yeni taktik işe yarayacak! 7

Bu taktik işe yarayacak. Savcı Fırat, hapiste başına gelen olayları bir bir hatırlamaya başlıyor.

Mahkum dizisinde mahkemeye az bir süre kala geçmişi hatırlamaya başlayan Fırat Bulut, özgürlüğüne kavuşabilecek mi? Dizi hayranları heyecanla yeni bölümü bekliyor. Yeni bölümden yeni fragman da yayınlandı.

Adalet arayanların ve adalete inananların heyecanla beklediği bir dizi haline gelen Mahkum, 4. yeni bölümü ile 30 Aralık Perşembe akşamı Fox TV ekranında yerini alacak.