Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisi öyle çok özletti ki, sosyal medya yine onu konuşuyor!

Son Yaz dizisi öyle çok özletti ki, sosyal medya yine onu konuşuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz dizisinin vedasından bu yana uzun bir zaman geçti. Eylül ayında sezona başlayan dizi ne yazık ki, 26. bölümü ile birlikte 16 Ekim Cumartesi akşamı son kez ekrana geldi.

Dizi hayranları böyle güzel hikayesi olan bir yapıma fırsat tanımadığı için Fox TV’ye hala kızgın… Son Yaz dizisi yerine başlayan Elkızı’nın da ömrü 13 bölüm oldu… Bu dizinin de final yapacağı ortaya çıktı.

Twitter ortamında bir kez daha buluşan Son Yaz hayranları, etiket çalışması ile özlemlerini tekrar dile getirdi. Binlerce tweet paylaşıldı ve diziye olan özleme dair birçok duygusal mesaj yayınlandı.

Son Yaz dizisi öyle çok özletti ki, sosyal medya yine onu konuşuyor! 11

Ali Atay’ın canlandırdığı Savcı Selim’in yerini kimsenin tutamayacağını belirten bir dizi hayranı, Yargı dizisinin Ilgaz’ı Kaan Urgancıoğlu’na laf attı.

Son Yaz dizisi öyle çok özletti ki, sosyal medya yine onu konuşuyor! 12

Son Yaz dizisinin yeniden başlamasını isteyen hayranlar çabalarına devam ediyor. Elbette ki yeniden aynı ekibi bir araya getirmek artık herkesin şartları değiştiği için çok zor.

Son Yaz dizisi öyle çok özletti ki, sosyal medya yine onu konuşuyor! 13

Son Yaz dizisinin aradan geçen uzun zamana rağmen hala twitter’da gündem olabilmesi önemli bir başarı…

Dizinin ne kadar çok sevildiğini bu çaba bile anlatıyor. Tabii ki izleyiciler en çok da Fox TV’ye kızıyor. Kanal yönetimi dizi hayranlarını büyük bir hayal kırıklığına uğrattı ve bu durum unutulmuyor.

Son Yaz dizisi öyle çok özletti ki, sosyal medya yine onu konuşuyor! 14

Ali Atay, Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan ve Funda Eryiğit’in başrolünde yer aldığı dizinin ilk sezonu çok başarılı geçmişti. Sezon finalinde Funda Eryiğit ayrılmış, ikinci sezon başında Birce Akalay hikayeye dahil olmuştu.

Son Yaz dizisi öyle çok özletti ki, sosyal medya yine onu konuşuyor! 15

Birçok yeniliğin yapılmasına rağmen Son Yaz ikinci sezonu düşük reytinglerle başladı ve yeni sezon heyecanı yaşayan Fox TV’de elinde hazır diziler olması nedeniyle de bu yapıma fazla şans vermedi.