Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Defne Samyeli dava kazandığına sevinirken, Türkiye için yeni yıl dileklerini sıraladı!

Defne Samyeli dava kazandığına sevinirken, Türkiye için yeni yıl dileklerini sıraladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Defne Samyeli, sonunda dava kazandığı için çok mutlu oldu! Eski sunuculardan ve son döneminde rol aldığı dizilerle de oyunculuğa adım atan Defne Samyeli, alkollü olduğu için ehliyetine el konulduğu haberleri ile gündeme gelmişti.

Ancak hastane raporu bulunduğunu ve alkollü olmadığını kanıtlayan oyuncu, mahkemeden lehinde bir karar çıktığı için çok mutlu oldu. Yeniden aracının direksiyonuna geçen Defne Samyeli, yaptığı açıklamada ise adalet noktasında sitemli ifadeler kullandı.

Defne Samyeli, “Gerçekten düzeltildi. Haklı olduğum her davayı kaybetmeme rağmen bunu kazanmama ben de şaşırdım” diye konuşarak sitemde bulundu.

Defne Samyeli dava kazandığına sevinirken, Türkiye için yeni yıl dileklerini sıraladı! 1

Defne Samyeli, alınan bu karar için teşekkür etti ve hastane raporunun olduğunu ifade etti. Samyeli, “Ben yılmıştım, mahkemeye gidiyorum fayda etmiyor” diye konuştu.

Defne Samyeli soğuk algınlığı yaşadığını ve bağışıklığının düştüğünü belirtti. Kendisine iyi bakması gerektiğini belirten oyuncu, yine hastalandığını belirtti.

2021 yılının kendisi için karışık geçtiğini belirten oyuncu, en son Sol Yanım dizisinde rol almıştı. Sahneye de çıkan Defne Samyeli, müzik konusunda ilerlemeye devam edeceğini söyledi.

2021’de normale dönme çabası içinde olduğunu anlatan Defne Samyeli, 2022 yılında sukunet temenni etti. Yeni yılda hayatının stabil olmasını istediğini, aynı şeyi Türkiye için de istediğini belirten Defne Samyeli, şöyle konuştu:

“Ekonomik bir stabilite istiyorum. İnsanların bir hafta sonrasını görebileceği, pahalılıkla boğuşmak zorunda kalmadığı, endişe içinde yatağa girmedikleri, Türk Liramızın bu kadar değer kaybetmediği, işimizi rahat yapabildiğimiz, herkesin geleceğini planlayabildiği stabil bir yıl olsun istiyorum.”