Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde bu sefer bitti, ayrılık kesinleşti!

Sadakatsiz dizisinde bu sefer bitti, ayrılık kesinleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Sadakatsiz, yeni bölümü ile yine izleyicilerine heyecan dolu anlar yaşatacak. 2020-2021 sezonunun en başarılı yapımlarından birisi olan dizide Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen üçlüsü gayet başarılı işlere imzasını atıyor. Şimdi de yeni bir ünlü daha bu 3’lüye katılacak.

Survivor’dan elendikten sonra Sadakatsiz dizisinden gelen teklifi kabul eden Cemal Hünal, dizinin 19. bölümünde ilk kez izleyicilerle buluşacak. Oyuncu, daha ilk girişinde Volkan’a temiz bir dayak atacak. Sürpriz bir misafir tüm dengeleri değiştiriyor! Volkan ile Derin arasında ise sorunlar büyümüştü, artık ayrılık kesinleşiyor. Derin, Volkan’a çok sert bir mesaj bırakıp, kendi yoluna gidiyor.

Asya’nın arkadaşı Sinan, Tekirdağ’a Asya’yı görmeye gelir. Aniden çıkan bu misafir Asya’yı oldukça mutlu etmiştir. Sinan’nın teklifiyle Asya küçük bir tatil için İstanbul’a gelir. Volkan Ali’yi arayıp annesinin nerede olduğunu sorunca aldığı cevap karşısında çılgına döner. İstanbul’a Asya ve Sinan’ın yemek yediği otele baskın yapar. Ancak bu kez yakayı öyle kolay sıyıramayacaktır.

Sinan ile kavga eden Volkan kaldığı otele dönünce Derin’den bir mektup bulur. Her şeyden vazgeçen Derin, Volkan’a artık Asya’ya dönebileceğini söylemiştir. Volkan ne tepki verecek? Derin ve Volkan ayrılacak mı?

Sadakatsiz 24 Şubat Çarşamba günü yayınlanacak olan 19.bölümünden2. fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.