Ana sayfa Dizi Haberleri Çocukluk dizisinden Maraşlı’ya dikkat çeken transfer

Çocukluk dizisinden Maraşlı’ya dikkat çeken transfer

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranlarında pazartesi akşamlarına damgasını vuran Maraşlı dizisinin 7. bölümü de geride kaldı.Hikayede önemli detayların ortaya çıktığı dizide Savaş karakterinin öldürülen Ömer’in oğlu olduğunun ortaya çıkması her şeyi yerli yerine oturttu.

Dizide Savaş karakterinin uyuşturucu işi yapan Acar isimli arkadaşı da ilk kez 7.bölümde ortaya çıktı. Türel ailesinin şirketini yurt dışına uyuşturucuları taşımak için aldığı da ortaya çıkan Savaş’ın kirli işlerini yapan Acar’a hayat veren isim ise Devlet Tiyatrosu oyuncusu Harun Özer oldu.

Fox TV ekranında bu sezon başlayan ve 11.bölümle veda eden Çocukluk isimli dizide Harun Özer yine ekranda izleyicilerle buluşmuştu. Oyuncu kısa bir sahnede yerini aldı ama ilerleyen bölümlerde Savaş’ın işlerinde daha çok öne çıkabilir.

Çocukluk dizisinden Maraşlı'ya dikkat çeken transfer 7

Harun Özer’in dizide bundan sonra hangi pozisyonda olacağı merakla bekleniyor.

Maraşlı hikaye kurgusu ve oyunculuk performansları ile pazartesi akşamlarının yükselen yıldızı konumunda. Burak Deniz ve Alina Boz ikilisi çok başarılı performanslar ortaya koyuyor. İkili adeta yılın dizi çifti olmaya da aday gösteriliyor.