Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde merakla beklenen transfer gerçekleşti!

Sadakatsiz dizisinde merakla beklenen transfer gerçekleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında ilk sezonu çok beğenilen Sadakatsiz dizisi ekibi ikinci sezon için yakında bir araya gelecek. Dizinin ikinci sezonunda neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinde bazı değişiklikler bekleniyor. Dizinin ilk sezon sonlarına doğru Bennu Yıldırımlar etkili bir rolle hikayeye dahil olmuştu.

Ardından Alev Alev dizisinde iyi bir performans ortaya koyan Berkay Ateş’in ikinci sezonda yapıma katılacağı iddiaları ortaya atılmıştı. Berkay Ateş’in transferinin önünde bir engel olmadığı ortaya çıktı.

Sadakatsiz dizisinde merakla beklenen transfer gerçekleşti! 7

Ünlü oyuncunun yeni sezonda Sadakatsiz ekibi ile bir arada olması bekleniyor… Dizinin çekimleri için ekibin Eylül başında sette buluşması bekleniyor. Yani hafta içinde çekimler başlayacak.

Berkay Ateş yeni bir karakter ile hikayede güçlü bir pozisyonda yerini alacak. Dizinin 15 Eylül tarihinde 32. bölüm ile birlikte yeniden ekranda olması da bekleniyor. Kanal D’nin fazla gecikmeden diziyi ekrana getirmek ve reytingler noktasında avantaj sağlamak istediği gelen bilgiler arasında. Bilindiği üzere Sadakatsiz dizisi ile Kuruluş Osman’ın büyük bir rekabeti yaşandı. Yeni sezonda da iki dizi reytingler için ciddi bir kapışma içinde olacak.