Ana sayfa Dizi Haberleri atv ekranında bir dizi için final endişesi yaşanıyor!

atv ekranında bir dizi için final endişesi yaşanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baş Belası ile ilgili final ihtimali bile izleyicileri çok rahatsız ediyor! İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi büyük beğeni topladı. İzleyenler açısından çok başarılı bir yapım olarak değerlendiriliyor.

Baş Belası dizisi yaz ekranının en farklı projelerinden birisi oldu. Kısa sürede sosyal medyada da örgütlenen dizinin hayranları uzun süredir tanıtım çalışmalarında bulunuyor. Ancak Baş Belası’nın reyting sonuçları hiç de iyi değil.

Cuma günü dizinin 11. bölümü ekrana geldi. Ancak sonuç yine değişmedi. Dizinin hikayesi, gidişatı veya oyunculuk performansları noktasında bir sıkıntı yok.

Ancak yaz ekranında birçok izleyici diziyi izlemeyi tercih etmeyince reytingler de çok düşük geliyor. Dizi hayranları bu düşük reytingler ile eylül ayından sonra Baş Belası’nın ekranda kalabilmesini çok zor görüyor.

atv ekranında bir dizi için final endişesi yaşanıyor! 7

İşte bu durum da sosyal medyada final ihtimalinden endişe eden izleyicilerin yorumlarına yansıyor. Birçok dizi hayranı, “Baş Belası lütfen final olmasın” diye atv’ye mesaj yolluyor.

Aslında dizi için bir final konusu henüz resmen ortada yok. Fakat izleyiciler düşük gelen reytinglerden sonra böyle bir ihtimali düşünüp atv’ye mesaj yollayarak dikkat çekmeye çalışıyor.

Baş Belası, bu sezonun en iyi işlerinden birisi oldu. Ancak reytingler noktasında dizinin hak ettiği noktada olmadığı da bir gerçek. Bakalım atv nasıl bir karar alacak? Gelişmeleri aktaracağız!