Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde senaryo değişikliği yapıldı!

Sadakatsiz dizisinde senaryo değişikliği yapıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk sezonu 31 bölüm süren Sadakatsiz dizisi son yılların en başarılı uyarlama projelerinden birisi oldu. BBC yapımı olan Doctor Foster’dan uyarlanan Sadakatsiz, orijinal dizinin bile üzerine çıkan bir başarı elde etti. İspanya’da da yayınlanmaya başlayan Sadakatsiz’in yurt dışı macerası da başarıyla devam ediyor.

Türkiye’de yeni sezonda en iyi başlangıçlardan birisine imza atan Sadakatsiz, ikinci sezonu ile heyecanı yüksek sahneler ortaya koyuyor. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı dizideki en önemli yenilik Berkay Ateş oldu… Aras karakteri ile hikayeye dahil olan oyuncu yine başarılı performans ortaya koydu.

Cansu Dere ile Berkay Ateş uyumu da dizi hayranları tarafından çok ilgi gördü. Sadakatsiz dizisinin ikinci sezonda iyi bir ilerleme sergilemesi yapım ekibini mutlu ediyor. Dizinin senaryosuna yönelik ise önemli bir karar alındığı ortaya çıktı.

Sadakatsiz dizisinin hikayesine yeni ve gizemli bir karakterin katılması bekleniyordu. Bu karakter için de Bora Cengiz ile görüşmeler yapılmıştı. Başarılı oyuncu karakteri beklerken, Sadakatsiz ekibinden yeni bir karar geldi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın iddiasına göre, dizinin senaristleri bu yeni karakterin iptaline karar verdi. Bu nedenle de Bora Cengiz, Sadakatsiz yerine Kalp Yarası’ndan gelen teklifi kabul ederek bu diziye geçiş yaptı.

Senaryonun değişmesinin ve rolün iptal edilmesinin sebebi ise henüz net değil… Ancak Sadakatsiz dizi ekibinin ikinci sezonda ekranda yine çok güçlü durabilmek için senaryo konusunda çok titiz davrandıkları ortada.

Dizinin son bölümünün reytinglerde bir miktar düşüş yaşaması, Kuruluş Osman’ın da rekabete katılması nedeniyle gerçekleşti. Kanunsuz Topraklar isimli Fox TV dizisinin de çok kaliteli bir yapım olması çarşamba rekabetini iyice zorlaştırdı.