Ana sayfa Sosyal Medya Bizim Hikaye ile parlayan Yağız Can Konyalı’nın şansı açıldı!

Bizim Hikaye ile parlayan Yağız Can Konyalı’nın şansı açıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların dikkat çeken genç oyuncularından birisi de Yağız Can Konyalı oldu… 2012 yılından bu yana setlerde yer alan oyuncu ilk olarak Öyle Bir Geçer Zaman Ki isimli dizide dikkat çekti. Aydın karakteri ile hikayede yer alan oyuncu, sonrasında çeşitli projelerde boy gösterdi.

2017-2018 yıllarında ekranda yer alan Bizim Hikaye dizisinde Rahmet karakteri ile öne çıkan Yağız Can Konyalı, bu projenin ardından başrol teklifleri almaya başladı. Aşk Ağlatır dizisinde ilk kez başrolde yer alan oyuncu, geçen sezon ise Arıza isimli dizide Mert karakterine hayat verdi.

Yağız Can Konyalı, Netflix’in sevilen dizisi Fatma’da da yer almıştı. Oyuncu ayrıca son olarak Hande Doğandemir ile birlikte Daha İyi Bir Yarın isimli sinema filminde başrolde oynadı…

9 yıldır kariyerine başarıyla devam eden Yağız Can Konyalı’nın yeni bir projede yine başrolde yer alacağı ortaya çıktı. Jessica May’in kadın başrol olduğu proje Kanal D’de yayınlanacak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, 4 bölümlük sinema filmi projesi olan Gönül Hırsızı için hazırlıklar sürüyor.

Ayhan Sicimoğlu’nun da kadrosunda yer aldığı filmi yönetmen Metin Balekoğlu yönetecek.