Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde yer yerinden oynayacak, hikayede her şeyi değiştirecek gelişme!

Sadakatsiz dizisinde yer yerinden oynayacak, hikayede her şeyi değiştirecek gelişme!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Sadakatsiz, AB ve ABC1 gruplarında birincilikler almaya devam ederken, totalde ise Kuruluş Osman ile kıyasıya bir rekabet halinde.

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Burak Sergen’in başrollerinde yer aldığı dizide Selçuk karakterini ise Emir Tarık Tekin canlandırıyor. Selçuk, bu hafta hikayenin ortasına adeta bomba bırakan bir bilgi paylaşacak. Selçuk, Haluk’u şoke eden bir bilgi anlatıyor ve bu sahneden sonra dizinin hikayesinde hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Peki nedir bu bilgi?

Haluk, evine gelen Selçuk’u görünce çok öfkelenir. Uyardığı halde kapısına kadar gelen Selçuk’tan duydukları onu şoke eder. Selçuk, taşları yerinden oynatacak bir şey öğrenmiştir. Haluk’un gayri-meşru bir oğlunun olduğunu öğrenen Selçuk, ipleri eline almanın gücünü yaşamaktadır.

Haluk, gayri meşru oğlu konusunda neler yapacak? Derin annesine, “Ben babamın sadakatini asla sorgulatmam” demişti. İşte bu söz de artık yalan oldu. Ailede şoke edecek yeni gelişmelerin yaşanması bekleniyor…

Dizi hayranları ise Selçuk’un Haluk’un oğlu olduğu değerlendirmesi üzerinden dizinin yeni bölümlerinin çok heyecanlı geçeceğini sosyal medyada yazıyor.

Sadakatsiz dizisinin 18. yeni bölümü büyük sürprizlerle geliyor. Sadakatsiz yeni bölümüyle 17 Şubat Çarşamba 20.00’da Kanal D’de!