Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde bu ayrılık izleyicilere göbek attıracak!

Gönül Dağı dizisinde bu ayrılık izleyicilere göbek attıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Gönül Dağı dizisinin dün akşam 16. bölümü yayınlandı. Ruhi Sarı’nın canlandırdığı Fikret karakterinin gerçek yüzü ortaya çıktı. Fikret’in sevgilisi ile yaptığı tartışmayı duyan çocuklar evden gizlice çıkıp, Sefer’in dolmuşuna koştu. Sefer de çocukları annelerine kavuşturdu. Artık çocuklar da babalarının onlara ne kadar kötü bir oyun oynadığının farkında.

Fikret, “Ben değiştim, eski Fikret değilim” dese de artık ona çocukları bile inanmayacak… Zahide ise kapak yapıyor: “Senin karşında o eski Zahide mi var sanıyorsun. O süslü sözlerine, sahte gözyaşlarına kandırabileceğin Zahide mi var sanıyorsun. Ben de değiştim Fikret. Kalbim de dünyam da değişti. Beni kaybettiğini anla ve çek git hayatımızdan.”

Gönül Dağı dizisinde Fikret ile Zahide konuşmasını uzaktan izleyen Sefer, doğru durmanın, zamanı beklemenin kıymetinin ne kadar önemli olduğunu da anlatmış oldu. Hem Zahide hem de 3 çocuğu artık Fikret gerçeğini net bir şekilde gördü.

Gönül Dağı dizisinde Sefer ile Zahide ayrılığı için artık bir neden kalmadı. Ruhi Sarı’nın başarıyla canlandırdığı Fikret karakteri dizide kalır mı bilinmez.

Gönül Dağı dizisinde bu ayrılık izleyicilere göbek attıracak! 8

Fikret, “Gitmem hiç bir yere gitmem” diye diretiyor. Erkan’ı ayartmaya çalışan Fikret, bunda da başarılı olamıyor. Sedef ve İsmet de annelerine sarılıyor, babalarına gitmek istemiyor.

Ancak bu sahneden sonra sanki Fikret karakterinin diziden ayrılması en iyisi olacak gibi duruyor. Ruhi Sarı yakında ayrılır ise şaşırmamak lazım. Senaristler Fikret rolünü sürdürmek isteyebilir belki ama, izleyici gözünde artık bu karakterin bir değeri kalmadı. Ayrılık yakındır diye düşünülüyor.

Gönül Dağı dizisinde bu ayrılık izleyicilere göbek attıracak! 9

Zahide’nin bu sahnede Sefer’in yanında saf tutması da izleyicileri çok etkiledi. O anlarda sevinç çığlığı attığını söyleyen birçok dizi hayranı, hikayenin gidişatından da çok memnun olduklarını ifade ediyorlar.

Sosyal medyada da bu sahne çok konuşuldu. “İlk defa izleyicinin dilinden anlayan bir senaristimiz var çok şükür” diye yorum bırakan Gönül Dağı hayranları artık Zahide – Sefer aşkının önünde bir engel kalmadığını düşünüyor.