Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisindeki büyük sorunu Aslı Orcan çözecek!

Sadakatsiz dizisindeki büyük sorunu Aslı Orcan çözecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz dizisine yönelik ciddi bir eleştiri dalgası başladı… Sosyal medyada da zaman zaman görebileceğiniz bu eleştirinin altında hikayenin geçen sezon olduğu kadar etkili olmadığı gerçeği yatıyor…

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı diziye yeni sezonda Berkay Ateş katıldı… Aras karakteri ile hikayeye gelen Berkay Ateş, iyi performans sergiliyor. Ancak senaristlerin Aras karakteri karşısında Asya’yı getirdikleri durum pek de akla mantığa uymuyor.

Asya, bu kadar temkinli ve tecrübeli bir kadın olmasına rağmen hiç tanımadığı Aras’ı hayatına kabul etti. Sadece hayatına kabul etmekle de kalmadı onunla aşk yaşamaya, el ele tutuşup ailesinin karşısına çıkmaya bile cesaret etti.

Sadakatsiz dizisinde Asya için bugüne kadar çizilen imajın tersinde adımlar atıldığı için dizi hayranları bu duruma şaşırdı. Hikayenin de Aras karakteri ile ileriye gitmesi zor görünüyor. Ancak bu durumu değiştirecek bir isim var.

Bu isim Aslı Orcan… Leyla Ateşoğlu olarak diziye katılan Aslı Orcan, yeni bölümlerde daha da çok öne çıkarak ipleri eline alacak. Aslı Orcan, çarşamba akşamı yayınlanan 37. bölümde ilk kez kendisini gösterdi ve izleyenleri de bir hayli heyecanlandırdı.

Sadakatsiz dizisindeki büyük sorunu Aslı Orcan çözecek! 7

Leyla, Aras’ın eşi… Yani Asya’ya savaş açacak yeni bir kadın karakteri daha geliyor… Derin ile Asya meselesi ilk sezonda izleyicileri ekranda tutmaya yetmişti.

İkinci sezonda ise senaryo sıkıntısının Leyla karakteri ile giderilmesi hedefleniyor. Entrika dolu bir karakter olan Leyla’nın hem yalanları hem de çirkin oyunları ile Sadakatsiz dizisi daha bilinmez ve daha heyecanlı olacak. Aslı Orcan da performansıyla şimdiden hayranlar tarafından çok merak ediliyor.